Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Skinuo sam neki program, Game Downloader (verzija 3.8 ili tako nekako). Jebote, ima bas bas dobrih besplatnih igara, bojim se da krenem da skidam redom.

Posted

Instalirah Morrowind sa ekspanzijama, a onda i Morrowind Overhaul 3.0. mod(gomila modova skupljenih na jednom mestu, sa jednostavnim instalacionim interfejsom).Sve sto mogu reci je... :cry::wub:

Posted
Srbin je baš mogao da napravi makar za trunku originalniji zaplet od "Grof Blagojević iz obližnjeg zamka stoji iza svega" :isuse: Dokle više sa Drakula-klonovima? Ako se već obrađuju izvorni, staaari vampiri, mogli su da ih naprave kako treba - primalnije, htonskije, da žive u grobovima i hrane se krvlju, a ne da su neki brooding besmrtni plemići koji žude za ljubavlju seoske lepotice, jadni...(Nitpick: zar Kisiljevo ima sopstvene novine?! Sad u 21. veku, mislim, ne u 17.?)Sama avantura nije loša, mada su zagonetke ponekad potpuno nelogične (one kad moraš da kopaš po punom ekranu stvarčica u potrazi za jednom koja ti treba - ali kad nađeš tu jednu nije gotovo, moraš da završiš minigame i pronađeš svih 68 ili koliko već). Da se neko bar malo potrudio oko priče, sve zajedno bi ostavilo pozitivan utisak. Ovako... štonokažu, a swing and a miss.
zato je Ravenhearst izdominirao. valjda jedini iz tih HOG serijala koji ima normalnu pricu, svi ostali su ko spanske serije.
Posted
Upravo taj. Kolješ se sa piratima (ili policijom) pola sata, nekako preživiš, a onda se skucaš u stanicu, pa sve ispočetka.Inače, izgleda da dolaze bolja vremena za ljubitelje svemirskih simulacija:EliteDangerousLogo.pngScreen-Shot-2012-10-10-at-3.22.25-PM1.pngcontent_x_rebirth_logo.gifSve u najavi, doduše.
ja sam se razbijao sa X3 TC nekoliko meseci unazad, posle pauze od jedno 2 godine. od originalne Elite sam probao jedno 20 klonova, i ovaj je bez premca najbolji. nainstalirao i Albion prelude, ali mi secka dosta, a nikakvu ociglednu razliku izmedju te i TC verzije nisam primetio.
Posted
ja sam se razbijao sa X3 TC nekoliko meseci unazad, posle pauze od jedno 2 godine. od originalne Elite sam probao jedno 20 klonova, i ovaj je bez premca najbolji. nainstalirao i Albion prelude, ali mi secka dosta, a nikakvu ociglednu razliku izmedju te i TC verzije nisam primetio.
Čudno je da AP secka, isti je endžin. Ja sam ga odigrao (igrao skoro čitavu zimu), zabavan je.Međutim, počeli su opasno da se ponavljaju, ničeg suštinski novog nema godinama, nadam se da će Rebirth tu nešto da promeni.
Posted
Čudno je da AP secka, isti je endžin. Ja sam ga odigrao (igrao skoro čitavu zimu), zabavan je.Međutim, počeli su opasno da se ponavljaju, ničeg suštinski novog nema godinama, nadam se da će Rebirth tu nešto da promeni.
fora je bila ponoviti originalnu elitu :) uraditi to sto nikome nije poslo za rukom 20 i kusur godina. egosoft je znao sta radi kad je kupovao tu firmu, ja se vise i ne secam originalnog imena igre i firme... elem, ne znam sta tu moze bolje da se napravi, eventualno bi mogli da naprave generator beskonacnog svemira :)
Posted

Ta Elita se više ne može ponoviti, druga su vremena. X seriju igram od samih početaka i takođe mislim da je (osim Freelancer-a) to jedino što je svih ovih dugih godina vredelo u svetu svemirskih simulacija. Ali, realno, od X2 tu nema nekih velikih pomaka, samo novi sistemi, nove rase, novi tipovi brodova. Volim ih i dalje, ali vreme je da one 'mapetovske' rase zamene s nečim drugim.

Posted

Bio je posle te odlične igre i First Encounter, takođe odličan. Bio ga je glas da je bagovit, ali meni se nijednom nije skršio. Sve te Brabben-ove elite sam kapirao kao jednu. Videćemo kakva će biti ova nova.

Posted

Neka WW2 pucacina na fazon Call of duty?

Posted

Medal of Honor?EA Sports otkupio prava na Star wars igre.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted

I da nije MoH :unsure:

Posted

Return to castle Wolfenstein?Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2