Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted
To onaj elite sa sa zahebanim sletanjem na stanicu?
Upravo taj. Kolješ se sa piratima (ili policijom) pola sata, nekako preživiš, a onda se skucaš u stanicu, pa sve ispočetka.Inače, izgleda da dolaze bolja vremena za ljubitelje svemirskih simulacija:EliteDangerousLogo.pngScreen-Shot-2012-10-10-at-3.22.25-PM1.pngcontent_x_rebirth_logo.gifSve u najavi, doduše.
Posted

Uh koliko sam zivaca pogubio, dok nisam kupio docking computer. :frust: :lolol:Vampire: The Masquerade-Bloodlines, prava uzivancija. Sa nezvanicnim patchom, igra funkcionise odlicno. Ispravljeno je dosta gresaka, a i grafika je unapredjena.Toreador- Decadent Enchantress, tokom prvog prelazenja. Sada, Malkavian-Occult Nut.

Posted

Daj link za taj nezvanični patch i sl. Meni je Bloodlines bio odličan i prvi put kad sam igrao (kao Malkavian), voleo bih da vidim kako danas izgleda.

Posted
Uh koliko sam zivaca pogubio, dok nisam kupio docking computer. :frust::lolol:
Mislim da je pritisak na dugme D (kad sam uspeo da dođem do te mogućnosti) bio i ostao najlepše iskustvo u mojoj istoriji igranja.
Posted (edited)

Šta god radili, ne otvarajte kovčeg. :lol:Odlična igra.Igrao sam ga pre par godina, sa nezvaničnim patch-om. Je l' uz ovaj sadašnji grafika značajno bolja?Eh,sirota Troika....

Edited by Bujodrag
Posted (edited)

Sada videh da su izasle jos dve verzije patcha, jedna pre desetak dana.Ovaj lik je stvarno entuzijasta.Cini mi se da ovde ima sve:http://www.patches-s..._bloodlines.phpOd prvog do poslednjeg plus zvanicni.Malcice. Ima modova, koji se ticu samo grafike, ali ih nisam probao do sada.

Edited by Miljenko
Posted

startovah sad malo elite i bez problema ulazim u stanicu bez docking compa... noobine <_<

Posted
Sada videh da su izasle jos dve verzije patcha, jedna pre desetak dana.Ovaj lik je stvarno entuzijasta.Cini mi se da ovde ima sve:http://www.patches-s..._bloodlines.phpOd prvog do poslednjeg plus zvanicni.Malcice. Ima modova, koji se ticu samo grafike, ali ih nisam probao do sada.
O, lepo.Igraće se, čim bude bilo slobodnog vremena.
Posted

jel piskio neko u krevet kao mali?

Posted
Srbin napravio!
Srbin je baš mogao da napravi makar za trunku originalniji zaplet od "Grof Blagojević iz obližnjeg zamka stoji iza svega" :isuse: Dokle više sa Drakula-klonovima? Ako se već obrađuju izvorni, staaari vampiri, mogli su da ih naprave kako treba - primalnije, htonskije, da žive u grobovima i hrane se krvlju, a ne da su neki brooding besmrtni plemići koji žude za ljubavlju seoske lepotice, jadni...(Nitpick: zar Kisiljevo ima sopstvene novine?! Sad u 21. veku, mislim, ne u 17.?)Sama avantura nije loša, mada su zagonetke ponekad potpuno nelogične (one kad moraš da kopaš po punom ekranu stvarčica u potrazi za jednom koja ti treba - ali kad nađeš tu jednu nije gotovo, moraš da završiš minigame i pronađeš svih 68 ili koliko već). Da se neko bar malo potrudio oko priče, sve zajedno bi ostavilo pozitivan utisak. Ovako... štonokažu, a swing and a miss.
Posted (edited)
Papers-Please-Entry-Denied-620x236.jpgKakva perverzija od igre. Indie igra u beti, u kojoj protagonista radi kao šalteruša na graničnom prelazu sveže otvorenog sumornog novembra 1982, i krpi se da plati hranu, grejanje i kiriju...mnogo me podseća na Floor 13. Edited by Utvara
Posted

Jbt, klinac me naterao da mu skinem GTA 4, kakvo zlo!!! Sad ne mogu da skinem njega sa kompa...