Jump to content

Featured Replies

vampire legends - the true story of kisilevadavno nisam igrao ozbiljnu igru na kompu, samo android. i zapalio sam se kao malo dete
Srbin napravio!
  • Replies 9.4k
  • Views 726.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gejming godina 2020. u očima i rukama mog desetogodišnjeg sina   malo neočekivan review. al nešto kontam da bi moglo da vam bude zanimljivo. ono što je bitno razumeti za početak je d

• pokupite sifua na epicu dok možete, imate 24 sata:   https://store.epicgames.com/en-US/p/sifu

• mi nismo imali ni krevet a o šolji mleka smo mogli da sanjamo. spavao sam gde sam stigao. kesica klikera kao jastuk a sličicama se pokrivao Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted Images

De ima da se kupi™?

Crysis 3 ne moze na Dx10? Ovaj navodni Reloaded patch je verovatno fejk, ne?

je li igrao neko hotline miami? vrijedi li hypea?
nemojte da prespavate ovo, vrhunska zaraza i zabava. i soundtrack :ziga:
vampire legends - the true story of kisileva
gde može da se nađe

Vec gotova ta svadba??? Jaka svadba bas <_<

Gotova. Ali baš sam se lepo proveo.

elite-dangerous-kickstarter.jpg2014-te. Ne mogu da dočekam.

Puca me nostalgija al' neću da se ložim, preventivno :)

Inače je tih grinding igara tako malo u proteklim godinama.

To onaj elite sa sa zahebanim sletanjem na stanicu?

Pa šta da rade sa ljudima koji krštenu igru nisu napravili 15 godina, a i to što im valja nije vezano za tzv. Star Wars.

Naravno, meni nisu jasni ljudi koji plaču za Lucas Artsom osim ako je neka feelgood nostalgija za Kyle Katarnom u pitanju...Bilo je onih najava za novu Star Wars igru, nešto samo u broju, 1313 ili tako nešto? Kao, igraš bounty huntera, ništa jedi-sith sranja. To je navodno bilo skoro released, ali su im onda izvukli utičnicu...