Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Meni sa ovim zadnjim Qpes patchom radi fino samo sto kresuje kad hocu da izadjem iz igra al to mi je nebitno.

Posted

Meni crkava i bez patcha i sa patchom. Mislim da mi se to dešavalo i prošle godine neko vrijeme.

Posted

PES 2013 - ništa ljepše nego drugu koji igra sa Realom gol Cazorlinom glavom ili uzeti loptu Ronaldu na 40 metara od svog gola Yayom Toureom i onda predriblati sve do 16 metara prije rezantnog™ šuta u mrežu.

Posted

Ja najvolem kad dam gol iz prekida oko centra (dalje od 40m). Ne sutirajuci direktno na gol, nego posto mi centarsut ne daje zadovoljavajuce rezultate probam da sutiram ostro gadjajuci svog napadaca. Onda na brzinu pokusavam da je zakacim i skrenem u gol. Bilo je nekoliko stvarno spektakularnih, do duse, procenat uspesnosti je bedan, ali nastaje zesce senlucenje kad uspem ^_^

Posted

I naravno, obavezno snimanje tog gola i na PES-u i telefonom, da bi kasnije mogao da ga zlostavljaš :lol:Mada je najbolji momenat, posle jednog spektakularnog gola, ispuštanje džojpeda i izlazak iz sobe bez reči.

Posted

Pa sta mislite sto sam ja okacio one golove na YT :D

Posted

Imam druga koji ne igra ali belezi krisom audio i video zapisima nervozu kod drugih. Kakvih spektakularnih momenata ima neverovatno, mirni ljudi se pretvore u zveri koje prete fizickim obracunom.Ovo sto kaze copkillah za izlazak iz sobe, imam jedan slican momenat. Dva druga, pritom i medjusobno vrlo bliski rodjaci, se gotovo svaki put posvadjaju na krv i noz zbog pesa, do tuce samo sto ne dodje. Obojica nedokazni svadjaju se vec godinama ko je bolji. i jednom rese da rese dilemu za vjek i vjekova, igrace 10 partija, pa ko bude bolji i to u 100 eura. Jedan igra sa Milanom, a drugi sa Partizanom, koga smo napravili sto je vise moguce realno, otprlike negde u rangu zvezde u tom pesu (kao danas se secam da je Medzik na rmf-u imao 56 ocenu :D). I ovaj sa Partizanom ga demolira, mislim da je 4-4-2 bio rezultat. Naravno krece radost, seir i ovaj drugi sta ce, bukvalno bez reci se pokupi i ode kod devojke. Ali bez ijedne reci.Posle nekoliko dana je nastavio po starom, pravdao se da ocene nisu mnogo bitne i da se sjebo formacijom, ni danas ne prizna poraz. Sem sto ga je platio telefonom :D

Posted

Da li je neko igrao rusku igricu Metro 2033? Sad je izasao i nastavak. Pravo osvezenje, sjajna first face pucacina.kao zakleti antirusofil da pohvalim nesto rusko.

Posted

vampire legends - the true story of kisilevadavno nisam igrao ozbiljnu igru na kompu, samo android. i zapalio sam se kao malo deteako se opet navucem na igrice, nagrabusio samu pitanju je avantura koja se desava u srbiji u 18 veku, za vreme austrijske vladavine a juri se vampir koji terorise selo iz naslova...

Posted
Da li je neko igrao rusku igricu Metro 2033? Sad je izasao i nastavak. Pravo osvezenje, sjajna first face pucacina.kao zakleti antirusofil da pohvalim nesto rusko.
Pominjali smo je pre par strana, ja igrao i dopala mi se prilično, mada nisam stigao da završim. Nastavak valja?
Posted

Ne znam, tek je izasao na steamu, kosta dosta pa cekam da padne cena.Prvi mi deluje fenomalno. Procitacu par strana unazad da vidim sta ste pisali.

Posted

All gamers have though about doing this7009991_460s.jpg

Posted

je li igrao neko hotline miami? vrijedi li hypea?