Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Sad razmišljam šta bi mogao biti konceptualan problem sa kamerom...baš to što si rekao, kada karakter ide po ravnom, i ima samo par animacija kretanja, tu nema problema da se kamera fiksira iza njegovih leđa ili "poludesno" od njega kao u nekom TPS-u. Problem nastaje u ovakvim igrama koje su avanturističke i gde se uradi mnogo, mnogo više animacija kretanja i gde se igrač po prirodi stvari kreće po neravnom terenu. Tada, ako je kamera (negde interno) baš podešena "budi uvek u visini njegovog temena" ona prosto mora da skakuće gore dole jer heroj ide po neravninama, poluuzbrdicama, ili skakuće, sve to sa dosta animacija koje ga teraju da se spušta ili diže (ne govorim o odlasku u crouch mod već kada se prosto drži taster W a heroj ide preko svega i svačega) i onda to stvara efekat konstantnog drmusanja. Ima smisla, ne znam...

Posted
Jebeš forum bez edita <_< Nije FPS naravno, lupam, ali nadam se da ste osim toga razumeli šta je pesnik hteo da kaže.
razumeli naravno, ti nikada nisi igrao Tomb Raidera i sada si odusevljen vidjenim :Pmislim, da se razumemo, igrica je odlicna, jako lepo je odradjena, detalji su perfektni... sve je to super. ali ovo nije Tomb Raider, vec popisulja(sa velikim sisama da se ti lakse igras :P) koja samo kuka, stenje i ima prejeban engin.ono, postoji razlog zasto je Angelina igrala Laru a ne audrey Hepburn, i velicina sisa nije jedini razlog :D
Posted

Ne razumem ja tebe friče, šta ti tačno nedostaje iz originalne Tomb Raider franšize? For the record, ja sam prva dva TR prešao više puta, treći nisam završio, a kasnije nisam ni pokušavao. (U stvari jesam prešao Guardian of Light, ali to je skroz druga igra.)Prilično sam siguran da pričaš napamet, tj. da nisi ozbiljnije igrao (ovu 2013. verziju, mislim). Kad bi se malo udubio, video bi da su zadržali apsolutno sve pozitivne karakteristike originala, samo se priča razlikuje - a to je meni plus bez dileme, prilika da odigraš origin story...

Posted
Ne razumem ja tebe friče, šta ti tačno nedostaje iz originalne Tomb Raider franšize? For the record, ja sam prva dva TR prešao više puta, treći nisam završio, a kasnije nisam ni pokušavao. (U stvari jesam prešao Guardian of Light, ali to je skroz druga igra.)Prilično sam siguran da pričaš napamet, tj. da nisi ozbiljnije igrao (ovu 2013. verziju, mislim). Kad bi se malo udubio, video bi da su zadržali apsolutno sve pozitivne karakteristike originala, samo se priča razlikuje - a to je meni plus bez dileme, prilika da odigraš origin story...
a ne razumem ni ja sam sebe :lol:istina je da sam malo igrao ovu novu Laru, i sve mi je nekako zbrzano, dinamicno, nema puno pentranja i resavanja zagonetki. ne znam, mozda posle treba malo vise da razmisljas i da lepo polagano ides, a ne lupi 15 puta u jedno dugme da iscupas strelu. ta prva zajebancija me oma iznervirala. lupis jednom i gotovo, sta ima da se izivljavam na tastaturi... pa celo bekstvo iz pecine, klikaj levo/desno kada ti racunar kaze, da sve izgleda sto stvarnije. onda idi da ubijas jelene da bi naucio da koristi luk. e pa brate, glupavo :D mislim, prerealisticno, zato je glupavoi kako bre nisi zavrsio 3? pa to je najbolji deo :)
Posted (edited)

I meni je trojka najbolja. :PValjda je razlog sto sam nju prvo igrao. Prvi i drugi deo odlicni.Od kasnijih, Legend solidan, a Underworld mi se bas dopao.Ovaj koji vi pominjete nisam jos probao, jer ce mi za njega trebati nova graficka. To tipkanje po tasterima mrzim. Zato mi je na primer Resident Evil 4 losiji od prva 3 dela. Lara bez skakanja je glupost nevidjena. :isuse:Iako su skokovi uvek bili cest razlog frustracije, doprinosili su zanimljivosti igre. Lepota ovakvih naslova je upravo u istrazivanju. Sada cu morati ponovo da ukljucim trojku da trazim tajne. :lolol:

Edited by Miljenko
Posted

Kad smo kod igara meni je glavna igra na kompu PES uvek i oduvek stoga evo tri gola koja sam uvalio ortacima posto protiv kompa ne pipam.http://youtu.be/VLgoGnsp8sshttp://youtu.be/k5AYR-53LVghttp://youtu.be/ylBSYL9uuKs

Posted (edited)
Ovaj koji vi pominjete nisam jos probao, jer ce mi za njega trebati nova graficka. To tipkanje po tasterima mrzim. Zato mi je na primer Resident Evil 4 losiji od prva 3 dela. Lara bez skakanja je glupost nevidjena. :isuse:Iako su skokovi uvek bili cest razlog frustracije, doprinosili su zanimljivosti igre. Lepota ovakvih naslova je upravo u istrazivanju. Sada cu morati ponovo da ukljucim trojku da trazim tajne. :lolol:
Nije previše zahtevno po pitanju grafike, moj stari Radeon 6670 vozi bez ikakvih problema (samo bez onog TressFX egizibicionisanja).Inače, naravno da Lara skače, pobogu, ono moje kukanje gore je bilo za Dead Space, ne Tomb Raider :D"Tajni" imaš baš dosta, a sviđa mi se što su dokumenti koja pronalaziš povezani u setove pa možeš da sklopiš neke mini-priče o drugim stanovnicima ostrva kroz vekove... Jedino mi smeta što ti sve piše na kojoj mapi ima koliko documents, koliko relics, itd. pa odmah znaš da li još da tražiš ili možeš da ideš na sledeću. Edited by Weenie Pooh
Posted

Aha, izgleda da nisam citao dovoljno pazljivo. :happy:Lepo je sto pokusavaju da dodaju minimum price. Legends i Underworld takodje imaju vidljiv broj tajni i relicsa. Valjda da se moderni igraci ne muce.Moja graficka je postala matora, nema sanse da istera bilo sta novije(ATI Radeon 5700).Zato se i zanimam sa nesto starijim PC igrama(Hellgate London) i PS2 igrama (Shadow Hearts 2, Ar Tonelico 1 i 2), trenutno.

Posted

Jbt koja crna priča, o nekoj šamanskoj kraljici nekog japanskog ostrva koja hoće da se ressurectuje...da, baš tera čoveka da otkriva tajne i udubljuje se u tu fantastičnu priču :fantom:

Posted

Priča je o neiskusnoj devojci koja preživljava uz pomoć luka i strele na ostrvu punom ludaka. Za razliku od starijih verzija u kojima je bila o Indijani Džons sa sisama kako outuje svetom, ubija sve na šta naiđe, otkriva Atlantidu, i spasava nas od mutanata iz svemira.BTW ta šamanska kraljica Himiko je istorijska ličnost, kao i ta zemlja Yamatai. Samo što su verovatno bili na glavnim japanskim ostrvima i vrlo primitivni, negde u bronzanom dobu (samuraji koji se pominju su teški anahronizam).

Posted

Pa to ti i kažem, priča je vrlo "originalna", viđena u svega XY igara, od Far Cry-eva, preko Dead Islanda, do Just Cause-a i ko zna čega još sve čega se ne mogu napamet setiti. Ista meta, isto odstojanje.

Posted
Kad smo kod igara meni je glavna igra na kompu PES uvek i oduvek stoga evo tri gola koja sam uvalio ortacima posto protiv kompa ne pipam.
Ne smes protiv kompa <_<Salim se, igranje protiv kompa je 1 sranje bez smisla. Igranje protiv ljudi, koje mozes da zezas kad im uvalis pickarski gol (vise boli nego sa 40m), je nesto najbolje ikad. Inace, tvrdim da sam nepobediv za obicne smrtnike i dajem kvotu 1,01 da bih osvojio eventualni forumski turnir u aktuelnom pes-u. Nemam dzaba zuljeve na svakom prstu leve ruke od dzojstika, a na palcu mi je koza deblja nego na peti. Tebi bih zavaljao 5 komada igrajuci sa Sampom :P
Posted

Popizdeo mi junior sto ne moze da predje nivo u TMNT-u. Trazio pomoc, a i meni svojevremeno nisu lezale platforme zato sto sam takodje pizdeo i podsetih se juce zasto sam mrzeo platforme. :fur:

Posted

Počeo mi se PES 2013 rušiti u Windowse. Reinstalirao sam(već desetak puta :frust:), ali ne pomaže. Popizdit ću.