Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Uključi onu TressFX opciju ako možeš, menu je to prepolovljavalo frame rate pa nisam koristio ali sa tim kosa stvarno dobro izgleda. A gameplay je odličan, videćeš :)

Posted

MCF Shadow Lake je prejeban :Hail: ubili su i escape from ravenhearst sa ovim, stvarno nikad boljisamo prekratak... instalirao sam juce posle posla, zavrsio sam vec jutros :( a usput sam gledao NCAA i spavao...

Posted

Ima li gde da se skine komplet avantura The Walking dead a ne po epizodama?

Posted

Zavrsio FC 3 vrh igra! Krivo mi sto nisam uzeo sve skilove zajebah se kod onog kad treba da skocim sa ledja i ubijem dvojicu. Ali igra je odlicna interesuje me sta ce da smisle za 4ti deo.Htedoh da pitam jos nesto, jel vam se desava kada igrate neku pucacinu da vam pripadne muka? Meni se recimo u FC3 desilo kod jedne misije kad juris neke bar kodove po dzungli posle 5 minuta mi pripadne muka moram da ugasim. CIni mi se i postal 2 kad sam igrao isto mi se desavalo te sam brzo od iste odustao.

Posted

Meni se to redovno desavalo kad sam bio klinac :P, secam se da sam se jednom prilikom i ispeglao dok sam igrao Sirius Sam, mislio sam da sam jedini :D.

Posted

Da bre na Sirius sam sam mislio a ne na postal!!!

Posted

instalirao sam Tomba i na lajtopu, i odusevljen sam optimizacijom. neverovatno je koliko mozes da podignes/spustis nivo detalja. dok mi na desktopu sve leti, na lajtopu koji je kanta bez graficke i dalje moze da se igra!s druge strane, ovo nije moja Lara :( obzirom da je Tomb Raider 3 prva igrica koju sam igrao na sopstvenom racunaru, i da sam odigrao sve sto su do sada napravili, ja bih i dalje da skacem/guram/vadim pistolje, a ne ovo :(jebiga, instaliracu 3 i 4 ponovo :D

Posted

Meni se to desilo par puta u poslednje vreme, i mislim da (između ostalog) ima veze i sa suženim FOV-om (tj. vidnim poljem) koje je karakteristično za novije igre. Uvek gledam da povećam FOV što je moguće više, ukoliko je to moguće u opcijama. Takođe, igre počinju da imaju opasan problem, koji vidim kao uzrok ostatka problema koji dovode do toga. U pokušaju da imitiraju filmove sve više vole da prave utisak da se kamera trese, da se nešto vrti, da lik radi neke poteze sam od sebe, da se uglovi često menjaju i scene ubrzano smenjuju...i sve to ne vodeći računa da se na PCju igra igra sa 30-45 cm razdaljine, a ne gleda sa par metara kao u TV: Recimo, meni se u Tomb Raideru dešavalo isto što i Moći, samo zato što su idioti napravili kameru koja se trese iza nje. U nekom trenutku mi bukvalno više nije dobro...

Posted

To što u Tomb Raideru rade sa QTE, onim sekvencama kad moraš da pritisneš ovaj taster pa onaj taster pa onda brzo onaj da bi Lara izvela neki kombo i preživela... jeste malo strano u odnosu na ostatak franšize ali meni deluje odlično odrađeno. Mislim, imamo izbor. Old school opcija je beskrajno trčkaranje i skakanje dok pucaš u vukove koji te beskrajno ujedaju... A ova nova opcija je da te vuk neizbežno zaskoči iz zasede (na tačno određenom mestu u priči, naravno) i onda moraš da pritisneš X pa Y pa Z da bi se ona izvukla i ubila ga.Kamera je inače savršena, u celoj igri nema nijedne situacije kad ti se slučajno kadrira neki zid iznutra, a to što se povremeno naglo mrda i trese, to je sve deo ugođaja -_-

Posted

Očito nisam dovoljno dobro pojasnio. Ne govorim uopšte o QTE iventima. Govorim o tome da ti držiš dugme W, ideš pravo, a kamera oko tebe treska sve za po par cm gore dole. To očito smeta nekim ljudima, u koje se mogu ubrojati odskora, jer mi zaista bije u glavu i zahteva da napravim pauzu.A nova Lara...prosto nije Lara, nego bombastično nazvana socijalnija verzija Nejtana Drejka za one sa jeftinijim ulaznicama.

Posted
To što u Tomb Raideru rade sa QTE, onim sekvencama kad moraš da pritisneš ovaj taster pa onaj taster pa onda brzo onaj da bi Lara izvela neki kombo i preživela... jeste malo strano u odnosu na ostatak franšize ali meni deluje odlično odrađeno.Mislim, imamo izbor. Old school opcija je beskrajno trčkaranje i skakanje dok pucaš u vukove koji te beskrajno ujedaju... A ova nova opcija je da te vuk neizbežno zaskoči iz zasede (na tačno određenom mestu u priči, naravno) i onda moraš da pritisneš X pa Y pa Z da bi se ona izvukla i ubila ga.Kamera je inače savršena, u celoj igri nema nijedne situacije kad ti se slučajno kadrira neki zid iznutra, a to što se povremeno naglo mrda i trese, to je sve deo ugođaja -_-
nova Lara je uradjena kao neki interaktivni film, da se pojaca dozivljaj prilikom igranja i da se poistovetis sto vise sa likom... sada, ne znam za tebe, ali ja imam problem da se poistovetim sa extra pickom sa double D sisama.a to beskrajno trckaranje i skakanje je tomb raider. resavanje zagonetki i borba protiv (uglavnom mrtve) okoline
Očito nisam dovoljno dobro pojasnio. Ne govorim uopšte o QTE iventima. Govorim o tome da ti držiš dugme W, ideš pravo, a kamera oko tebe treska sve za po par cm gore dole. To očito smeta nekim ljudima, u koje se mogu ubrojati odskora, jer mi zaista bije u glavu i zahteva da napravim pauzu.A nova Lara...prosto nije Lara, nego bombastično nazvana socijalnija verzija Nejtana Drejka za one sa jeftinijim ulaznicama.
upravo
Posted
Očito nisam dovoljno dobro pojasnio. Ne govorim uopšte o QTE iventima. Govorim o tome da ti držiš dugme W, ideš pravo, a kamera oko tebe treska sve za po par cm gore dole. To očito smeta nekim ljudima, u koje se mogu ubrojati odskora, jer mi zaista bije u glavu i zahteva da napravim pauzu.
To za QTE sam mislio da je bila freakova primedba, ali njemu izgleda smeta što nije ružnija ili pljosnatija, da se lakše uživi :D A ovo što ti kažeš ja nisam primetio uopšte, delovalo mi je da je svo vreme vrlo glatko prati kamera. Jedino cimanje i treskanje sam video u scenama koje su s namerom tako napravljene, kad se srolja niz neki tunel u pećini, pa izleti niz vodopad, pa sa žičare padobranom kroz drveće, itede. Da kamera u normalnom kretanju ne radi prirodno, ja sam nedavno primetio ali u Dead Space 2. To pretpostavljam da je engine issue, tj. svestan izbor - protagonista je apsolutno zalepljen za površinu, kao da je na šinama, ne može da se odlepi od nje ni milimetar, obilazi prepreke koje mu nisu ni do kolena, itd. (A onda kad naiđe zero G sekvenca, tek onda se odlepi i leti slobodno :isuse: ) Meni to stvara sličan osećaj ovom koji ti opisuješ, neprirodno mi nekako deluje, kao da ne koračam nego se klizam...Realno, nije mi jasno kako današnja FPS igra može da dozvoli sebi da joj akter ne ume da skoči. Možda je to retro chic, nemam pojma.
Posted

Jebeš forum bez edita <_< Nije FPS naravno, lupam, ali nadam se da ste osim toga razumeli šta je pesnik hteo da kaže.