Miljenko Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Meni je Icewind Dale veoma dobar. Kako prvi, tako i drugi deo. :)Nije bolji od Baldura, ali ima nekog šmeka.Ja sam doduše rpg fanatik. :P
Weenie Pooh Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Icewind Dale je krš nad krševima, posebno prvi deo. To dobiješ kad uzmeš Baldur's Gate i amputiraš sve što ga je činilo kvalitetnom igrom - ostali samo dugmići. Priča nepostojeća, atmosfera nikakva, likovi kartonski, glasovi tragikomični. Iz te serije igara IMHO na prvom mestu je Planescape: Torment, pa Baldur's Gate 2, pa sve ostalo. Icewind Dale je negde pri dnu, prave mu društvo kasniji Neverwinter Nights i ostala batinanja mrtvog konja.
Miljenko Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Ako ne volis hack and slash, ne moras odmah proglasiti nesto za krs.Igra je ok. Nije sam vrh, ali nije ni tako losa.Mnogi ljubitelji rpg-a je smatraju kultnom.
Agni Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Kao hack and slash IWD nije los, kao rpg je krs.
Weenie Pooh Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Pa kakav je to potezni (tj. pauzni) hack & slash? :blink:Ali dobro, bar su lepe animacije magija. Sećam se da su symbol of... izgledali kao odgovarajući japanski (tj. kineski) ideogrami, na primer symbol of death je izgledao ovako nekako:(ili je to možda bilo za power word: kill, davno beše)
Anonymous Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Ja skinuo Fallout: New Vegas, a sad neću ni moći da igram od posla Kakva su vaša iskustva, kakva je u poređenju sa trojkom?Ne počinji dok ne završiš taj posao.
Miljenko Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 (edited) Ne počinji dok ne završiš taj posao. Eh, da je neko mene upozorio na vreme. :D <_< Edited February 17, 2012 by Miljenko
Agni Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 (edited) Pa kakav je to potezni (tj. pauzni) hack & slash? I to sto kazes. Sa druge strane, po mnogim drugim odlikama (linearnost kampanje, odsustvo uticaja igraca na razvoj price, borba kao jedini nacin resavanja kvestova, itd.) IWD je blizi arhetipu hack and slasha u vidu Diabla nego cistokrvnom rpg-u. Edited February 17, 2012 by Radagast
Anonymous Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 (edited) Sad ste me naložili da ponovo odigram New Vegas.edit: postoje 4 dlc-a, nisam odigrao niti jedan, to mora da se ispravi. Edited February 18, 2012 by Anonymous
Anonymous Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Mislim da to nije moguće. Neki quest-ovi se pokreću sa određenim lvl-om.MQ sam završio na prvom nivou i lakše ga je završiti nego na osamdeset prvom. Bethesda se malo pogubila sa nivoima.
Anonymous Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Prija New Vegas posle Skyrima, već sam počeo da zaboravljam da se u igrama mora ponekad upotrebiti i mozak.
Miljenko Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Kod mene isti slučaj, sa Wizardry 8.Osveženje nakon dvomesečnog drndanja miša, različitim hack and slash naslovima(jedan miš stradao ).
Bujodrag Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Je l' igrao neko Morrowind s ovim mod-om?Morrowind Overhaul
Kelt Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Blast from the past, Blackwell serija avantura, vrlo dobro iako je grafika VGA
Recommended Posts