Miljenko Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Još se zanimam sa Divinity 2. :D Doterah do 30 i nekog nivoa, sa likom u Ego Draconisu, i tek onda videh da postoji i ekspanzija. Povrh svega, izdata je i remasterovana verzija Divinity 2: Dragon Knight Saga, koja sadrži kako osnovnu igru, tako i ekspanziju. Otklonjena je većina bagova. Borba teče glatko, za razliku od prve verzije. Sistem skillova je ostao isti, on je sasvim dobar kao takav. Neki quest-ovi su izbrušeni, dodato je par novih. Jedino mi se ne svidja, pojednostavljivanje napada na neprijateljske tvrdjave, no ne može sve biti savršeno. Priča je direktan nastavak Divine Divinity. 3D hack and slash, koji zaslužuje makar da se proba. :)
Anonymous Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 @Razzmatazz & Weenie PoohDali ste mi vrhunsku ideju: da startujem igru iz početka i da na prvom nivou dovedem sve atribute na 100%, pa da posle ložim likove sa gejmerskih sajtova da to ponove.Uspeo sam (nisam nijednom pipnuo ~). Sad ću ovaj save da negde štekujem, pa ću za, recimo, godinu dana da završim čitavu igru, takođe na prvom nivou.
S.L. Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Mislim da to nije moguće. Neki quest-ovi se pokreću sa određenim lvl-om.
Miljenko Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Večeras, bar na kratko, odlazak u toplije krajeve.Vreme je za jednu "partiju" Sid Meier's Pirates-a. :P
teacher Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Večeras, bar na kratko, odlazak u toplije krajeve.Vreme je za jednu "partiju" Sid Meier's Pirates-a. :PLepo, lepo. Moja omiljena igra sa amige, nadam se da je ta verzija u pitanju...
Miljenko Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ja imam verziju za c64.Ovde sam mislio na PC igru iz 2004. Nije savrsena, ali je meni jedna od omiljenih. :) Uz prvu verziju sam proveo dane i dane. Kopanje po papirima, da bi se nasao termin dolaska karavana sa srebrom, u odredjeno mesto. Toga nema u novijoj igri, ali je svejedno dobra. Naravno, na najtezem nivou tezine.
korindjar Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Fallout 3 nije kompaktibilan sa Win7 :isuse:Ima li nekih predloga?
Töölönlahti Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Fallout 3 nije kompaktibilan sa Win7 :isuse:Ima li nekih predloga?Compatibility mode na Vistu/XP, pa run as admin? Ukucaš u google i kažu ljudi da im na 32-bitnoj W7 radi i bez toga, a na 64-bitnoj radi tako.... a ima i drugih doskočica, edituju .ini fajl, dodaju neki official patch, šta već.
Anonymous Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Fallout 3 nije kompaktibilan sa Win7 :isuse:Ima li nekih predloga?Ja ga igrao na W7 (64-bit) bez ikakvih problema. Da li si instalirao DirectX?
korindjar Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 instalirao ovaj uz igricu, instalirao unofficial patch, sredio onaj problem ako je dual core, sredio compatibility i dalje blokirainače win7 64. stvar je u tome da kada pokrenem igricu mi prijavi da menja color scheme win-a, verovatno vraća na 32-bita. moraću onda to da isražim.
korindjar Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 prešao portal 2. resident evil 5 je sranje, falout se nažalst ne može igratisledeći su mass effect (15GB?!?), deus ex:human evolution i na kraju bioshock 2da preskočim nešto od navedenih?
Recommended Posts