mraki Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 (edited) Pa mislim da jeste, ja sam uvek popunjavao maximalno do 50€ i nikad mi nisu tražili ovoliko. A za jednu sitnicu je tek neisplativo, to definitivno idi preko posrednika. Edited October 11, 2018 by mraki
kud_genijalci Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Kod kupovine polovnih knjiga - a samo to i kupujem preko neta - dogodi mi se da sama kniga košta o,90 centi (odlična knjiga, samo polovna, neki roman ili šahpvska knjiga), a poštarina - budući da je Srbija na mapi sveta u onom belom prostoru kao na prvim mapama pre otkrića Amerike - a poštarina dakle da bude 6 evra.
goofs Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 Da li je neko porucivao neku glomaznu aparaturu iz inostranstva, tipa trenazni bicikl? Kakva su iskustva i sta mogu, osim debele postarine i jos deblje carine, da ocekujem?
goofs Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 Verovatno, da vise me zanima proces s obzirom na vrlo ogranicenu ponudu tehnike kod nas i mnogo veci/bolji izbor vani.
Frank Pembleton Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 3 hours ago, goofs said: Da li je neko porucivao neku glomaznu aparaturu iz inostranstva, tipa trenazni bicikl? Kakva su iskustva i sta mogu, osim debele postarine i jos deblje carine, da ocekujem? Uhhh kako zatežu na paketima , mogu da zamislim šta bi tu bilo... Mislim da bi troškovi premašili cenu istih/sličnih kod nas...
El Guapo Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Šta radi ova kancelarija sa saradnjom sa Kinom na Dedinju koju plaćamo pole Milke mesečno, jedina smo evropska država koja plaća poštarinu sa aliexpressa, joybuy a i sl!Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока
Caligula Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Kandiduj to pitanje Tomi Nikolicu, mozda skapira o cemu se radi
Jumanji Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Da li je realno da su cene ovde https://www.eccoeustore.com tako niske, s obzirom na to da je Ecco brend jako skup i u svetu?Naprimer, u UK outlet radnja nema veze sa ovolikim snizenjima i ne samo zbog black fridaya vec mi cesto iskace ovaj oglas preko tt.Ne primaju placanje preko paypal koliko vidim, a nemam iskustva sa ostalim karticama ovde naznacenim.Molim za neki savet
Kole_No Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 16 minutes ago, Jumanji said: Da li je realno da su cene ovde https://www.eccoeustore.com tako niske, s obzirom na to da je Ecco brend jako skup i u svetu? Naprimer, u UK outlet radnja nema veze sa ovolikim snizenjima i ne samo zbog black fridaya vec mi cesto iskace ovaj oglas preko tt. Ne primaju placanje preko paypal koliko vidim, a nemam iskustva sa ostalim karticama ovde naznacenim. Molim za neki savet https://www.scamadviser.com/check-website/eccoeustore.com
El Guapo Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 12 hours ago, Caligula said: Kandiduj to pitanje Tomi Nikolicu, mozda skapira o cemu se radi Hteo sam , ali nema twiter.
slepa živana Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 On 10.11.2018. at 3:09, El Guapo said: Šta radi ova kancelarija sa saradnjom sa Kinom na Dedinju koju plaćamo pole Milke mesečno, jedina smo evropska država koja plaća poštarinu sa aliexpressa, joybuy a i sl! u vasinoj su im faks i fotokopir a na dedinju sala za sastanke. bave se obračunavanjem plata za tomu i zaposlene u njegovom nekadašnjem kabinetu.
Lezilebovich Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 (edited) gde je najbolje kupovati tehniku iz Srbije ? gledam neki dron, košta $33 na amazonu, a kod nas je 100e. sa amazona mi se i ne isplati, šta drugo da gledam ... Edited November 24, 2018 by Lezilebovich
Recommended Posts