Jump to content
IGNORED

Internet kupovina

Alphons

Recommended Posts

Posted (edited)

Pa mislim da jeste, ja sam uvek popunjavao maximalno do 50€ i nikad mi nisu tražili ovoliko. A za jednu sitnicu je tek neisplativo, to definitivno idi preko posrednika.

Edited by mraki
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

105

• kud u maglu Simoviću

88

• Moća

78

• goofs

61

Posted

Kod kupovine polovnih knjiga - a samo to i kupujem preko neta - dogodi mi se da sama kniga košta o,90 centi (odlična knjiga, samo polovna, neki roman ili šahpvska knjiga), a poštarina - budući da je Srbija na mapi sveta u onom belom prostoru kao na prvim mapama pre otkrića Amerike - a poštarina dakle da bude 6 evra. 

Posted

Da li je neko porucivao neku glomaznu aparaturu iz inostranstva, tipa trenazni bicikl? Kakva su iskustva i sta mogu, osim debele postarine i jos deblje carine, da ocekujem?

Posted

Verovatno, da :D vise me zanima proces s obzirom na vrlo ogranicenu ponudu tehnike kod nas i mnogo veci/bolji izbor vani.

Posted
3 hours ago, goofs said:

Da li je neko porucivao neku glomaznu aparaturu iz inostranstva, tipa trenazni bicikl? Kakva su iskustva i sta mogu, osim debele postarine i jos deblje carine, da ocekujem?

Uhhh kako zatežu na paketima , mogu da zamislim šta bi tu bilo...

Mislim da bi troškovi premašili cenu istih/sličnih kod nas...

• 4 weeks later...
Posted

Šta radi ova kancelarija sa saradnjom sa Kinom na Dedinju koju plaćamo pole Milke mesečno, jedina smo evropska država koja plaća poštarinu sa aliexpressa, joybuy a i sl!

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Posted

Kandiduj to pitanje Tomi Nikolicu, mozda skapira o cemu se radi

Posted

Da li je realno da su cene ovde https://www.eccoeustore.com tako niske, s obzirom na to da je Ecco brend jako skup i u svetu?
Naprimer, u UK outlet radnja nema veze sa ovolikim snizenjima i ne samo zbog black fridaya vec mi cesto iskace ovaj oglas preko tt.

Ne primaju placanje preko paypal koliko vidim, a nemam iskustva sa ostalim karticama ovde naznacenim.

Molim za neki savet :)

Posted
16 minutes ago, Jumanji said:

Da li je realno da su cene ovde https://www.eccoeustore.com tako niske, s obzirom na to da je Ecco brend jako skup i u svetu?
Naprimer, u UK outlet radnja nema veze sa ovolikim snizenjima i ne samo zbog black fridaya vec mi cesto iskace ovaj oglas preko tt.

Ne primaju placanje preko paypal koliko vidim, a nemam iskustva sa ostalim karticama ovde naznacenim.

Molim za neki savet :)

https://www.scamadviser.com/check-website/eccoeustore.com

Posted
12 hours ago, Caligula said:

Kandiduj to pitanje Tomi Nikolicu, mozda skapira o cemu se radi

Hteo sam , ali nema twiter.

Posted
On 10.11.2018. at 3:09, El Guapo said:

Šta radi ova kancelarija sa saradnjom sa Kinom na Dedinju koju plaćamo pole Milke mesečno, jedina smo evropska država koja plaća poštarinu sa aliexpressa, joybuy a i sl!

u vasinoj su im faks i fotokopir a na dedinju sala za sastanke. bave se obračunavanjem plata za tomu i zaposlene u njegovom nekadašnjem kabinetu.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

gde je najbolje kupovati tehniku iz Srbije ?

gledam neki dron, košta $33 na amazonu, a kod nas je 100e. sa amazona mi se i ne isplati, šta drugo da gledam ...

Edited by Lezilebovich