October 11, 20186 yr Pa mislim da jeste, ja sam uvek popunjavao maximalno do 50€ i nikad mi nisu tražili ovoliko. A za jednu sitnicu je tek neisplativo, to definitivno idi preko posrednika. Edited October 11, 20186 yr by mraki
October 11, 20186 yr Kod kupovine polovnih knjiga - a samo to i kupujem preko neta - dogodi mi se da sama kniga košta o,90 centi (odlična knjiga, samo polovna, neki roman ili šahpvska knjiga), a poštarina - budući da je Srbija na mapi sveta u onom belom prostoru kao na prvim mapama pre otkrića Amerike - a poštarina dakle da bude 6 evra.
October 17, 20186 yr Da li je neko porucivao neku glomaznu aparaturu iz inostranstva, tipa trenazni bicikl? Kakva su iskustva i sta mogu, osim debele postarine i jos deblje carine, da ocekujem?
October 17, 20186 yr Verovatno, da vise me zanima proces s obzirom na vrlo ogranicenu ponudu tehnike kod nas i mnogo veci/bolji izbor vani.
October 17, 20186 yr 3 hours ago, goofs said: Da li je neko porucivao neku glomaznu aparaturu iz inostranstva, tipa trenazni bicikl? Kakva su iskustva i sta mogu, osim debele postarine i jos deblje carine, da ocekujem? Uhhh kako zatežu na paketima , mogu da zamislim šta bi tu bilo... Mislim da bi troškovi premašili cenu istih/sličnih kod nas...
November 10, 20186 yr Šta radi ova kancelarija sa saradnjom sa Kinom na Dedinju koju plaćamo pole Milke mesečno, jedina smo evropska država koja plaća poštarinu sa aliexpressa, joybuy a i sl!Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока
November 10, 20186 yr Da li je realno da su cene ovde https://www.eccoeustore.com tako niske, s obzirom na to da je Ecco brend jako skup i u svetu?Naprimer, u UK outlet radnja nema veze sa ovolikim snizenjima i ne samo zbog black fridaya vec mi cesto iskace ovaj oglas preko tt.Ne primaju placanje preko paypal koliko vidim, a nemam iskustva sa ostalim karticama ovde naznacenim.Molim za neki savet
November 10, 20186 yr 16 minutes ago, Jumanji said: Da li je realno da su cene ovde https://www.eccoeustore.com tako niske, s obzirom na to da je Ecco brend jako skup i u svetu? Naprimer, u UK outlet radnja nema veze sa ovolikim snizenjima i ne samo zbog black fridaya vec mi cesto iskace ovaj oglas preko tt. Ne primaju placanje preko paypal koliko vidim, a nemam iskustva sa ostalim karticama ovde naznacenim. Molim za neki savet https://www.scamadviser.com/check-website/eccoeustore.com
November 10, 20186 yr 12 hours ago, Caligula said: Kandiduj to pitanje Tomi Nikolicu, mozda skapira o cemu se radi Hteo sam , ali nema twiter.
November 11, 20186 yr On 10.11.2018. at 3:09, El Guapo said: Šta radi ova kancelarija sa saradnjom sa Kinom na Dedinju koju plaćamo pole Milke mesečno, jedina smo evropska država koja plaća poštarinu sa aliexpressa, joybuy a i sl! u vasinoj su im faks i fotokopir a na dedinju sala za sastanke. bave se obračunavanjem plata za tomu i zaposlene u njegovom nekadašnjem kabinetu.
November 24, 20186 yr gde je najbolje kupovati tehniku iz Srbije ? gledam neki dron, košta $33 na amazonu, a kod nas je 100e. sa amazona mi se i ne isplati, šta drugo da gledam ... Edited November 24, 20186 yr by Lezilebovich