Jump to content
IGNORED

Internet kupovina

Alphons

Recommended Posts

Posted

Nisam koristila za kupovinu dobara, samo usluge. U principu važi pravilo da ponuda otpada ako nema dovoljan broj kupaca mada se meni to nije nikad desilo u praksi. 

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

105

• kud u maglu Simoviću

88

• Moća

78

• goofs

61

Posted

A takodje je i odličan vid reaklame za odredjene salone, restorane itd. pa rado učestvuju u ovome, pored toga što usled kvantiteta prodaje sigurno nisu na gubitku.

Posted (edited)

Tako je, obično drastična sniženja i nude pružaoci usluga gde je ogromna konkurencija pa im je to način da privuku nove klijente. Taj kvantitet kao garancija da budu u plusu i određuje broj kupaca potreban za uspešnu ponudu. Lepo su izračunali minimalan broj "dealova" koji im se isplati, sve preko toga čist dobitak. 

Edited by Valkyrie
Posted

Kupio na joybuy 1,5m usb kabl za punjac telefona. Platio 0,98 USD. Stiglo mi obavestenje o prispecu posiljke na kojoj pise da treba da platim 246 RSD za njihove troskove ili sta ja znam. Nisam ni otisao u postu, uzeo i pocepao obavestenje.

Ps pre 10 dana sa istog sajta stigao slican kabl, nista nisam placao dodatno.

NS carina je u pitanju.

Posted

To je neka usluga jer paket navodno nije klasifikovan. Mada su meni pokušali da naplate 100din.

Ma mogu šta oće i rade što oće

Posted (edited)

Čitam upravo o dijaspora.shop prodavnici, namenjenoj pre svega rodjacima iz inostranstva koji kupuju za porodicu u Srbiji. :lolol:

Iako mi poslovni model delovao malo smešno u prvi mah, nije uopšte loša priča. Ozbiljno napravljen e commerce i ima svašta nešto. Može se naravno kupovati i odavde.

Edited by mraki
Posted

Isteklo vreme za edit. Ne vredi, smešno mi i u drugi mah. Mislim, nalaze se u Srbiji, nude dostavu na teritoriji Srbije i robu koju prodaju i drugi ovde po sličnim cenama. Samo nazivom hoće da privuku devize. Priznajem im jedino solidan asortiman.

• 2 weeks later...
Posted

jel ima nacin da kupim nesto s italijanskog veb sopa koji radi samo u italiji? :)

Posted

Ima iz Italije :Jova:

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted

Preteraše sa poštarinom ovi iz Sportsdirecta, morao sam preko posrednika. A i oni vidim većinom dignuše proviziju sa 20 na 30% :mad:

Posted

Ne znam kako misliš minimalna, oni ti sračunaju na osnovu artikala ubačenih u korpu, i bude ~20€ za iznos koji je na samoj granici do 50€. Kontam da bi se za veće iznose više isplatilo da carina nije problem.

Posted

Minimalna u smislu kad bi naručio 1 laganu stvar, tipa majica. Tad bi poštarina bila 12.99€ čini mi se i naravno povećavala bi se kako dodaješ druge stvari u korpu. Shvatio sam te kao da je to menjano na gore.