Skyhighatrist Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 A, pa nisam tako shvatio. Ovi rade baš to što meni treba, daju mi US adresu, ja kupim, platim i stavim tu adresu za isporuku. Oni prime, stave sve u svoj paket i pošalju ovamo. Sad gledam malo detaljnije, na ovih $32 koliko item košta, oni mi naplate $7 za prijem i slanje, sam transport košta $15, a onda ovde na carini šta mi Bob da...
Renegade Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 To je drugo. To su tzv. forwarderi. Ja sam koristio planetexpress i baš sam zadovoljan ekspeditivnošću.
Hamlet Strašni Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Ja sam nekoliko puta nekad davno koristio i bilo baš ok
Frank Pembleton Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 To je samo pitanje vredi li naknada te usluge.Ima stvari koje su ljudima potrebne (ili misle da su potrebne) a sajtovi nikako nece da salju ovamo...
Lezilebovich Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 I kod Američkog poštara važe ista pravila za carinu i slično ili oni mogu da predstave da paket dolazi od tetke iz Kanade ?
Skyhighatrist Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Pa evo, u ovom slučaju poštaru amerikancu platim uslugu $7, poštarinu bih platio $22 direktno prodavcu (toliko je ako šalje u Sloveniju ili Mađarsku), a kod ovih je $15. Meni to skroz OK. Vidim da imaju "specijalnu uslugu" da izvade račun iz paketa i da stave neki svoj, proizvoljno, verovatno može da se mulja. U mom slučaju nema potrebe, item i poštarina su ispod $50, ali kapiram da su dogovori mogući. Lik se javio posle 5 minuta od kad sam poslao mail sa upitom, pohvalno.
Frank Pembleton Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 Pa to... Izračunaš i to je to... Još ako prodavac ne šalje ovde...
Valk Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 Koliko se čeka u proseku porudžbina sa iHerba? prvi put nešto kupujem od njih.
slepa živana Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 da li neko ima iskustvo sa ovim grupnim kupovinama na kupone sa neta? uopšte ne mogu da shvatim kako to funkcioniše.
InvisibleLight Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 (edited) jel narucivao neko UPS-om? koliko dugo cu cekati da mi stigne posiljka od ove notifikacije? Belgrade, Serbia 10/09/2018 13:45 This delivery address is in a remote area where deliveries are not made daily. sta, van bgd nose jednom sedmicno.mesecno? godisnje? glavno da su naplatili 25evra Edited September 12, 2018 by InvisibleLight
Valk Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 (edited) 7 hours ago, slepa živana said: da li neko ima iskustvo sa ovim grupnim kupovinama na kupone sa neta? uopšte ne mogu da shvatim kako to funkcioniše. Ponuđač usluge tj davalac popusta postavi uslov koliko mora da se proda kupona da bi bila realizovana ponuda. Npr, minimum 10 tretmana, 15 pranja kola itd. Ako vas 10,15.. kupi, uspela je prodaja i onda zaista ostvaruješ taj deal koji je često nešto baš baš povoljno. Obično treba da se pozove i zakaže termin, onda u dogovoreno vreme odeš sa odštampanim kuponom (ili pokažeš na telefonu) i ostvariš svoje pravo. Edited September 12, 2018 by Valkyrie
slepa živana Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 (edited) 26 minutes ago, Valkyrie said: Ponuđač usluge tj davalac popusta postavi uslov koliko mora da se proda kupona da bi bila realizovana ponuda. Npr, minimum 10 tretmana, 15 pranja kola itd. Ako vas 10,15.. kupi, uspela je prodaja i onda zaista ostvaruješ taj deal koji je često nešto baš baš povoljno. Obično treba da se pozove i zakaže termin, onda u dogovoreno vreme odeš sa odštampanim kuponom (ili pokažeš na telefonu) i ostvariš svoje pravo. hvala valk! a da li to u teoriji znači da ako se ne skupi dovoljno kupaca može da otpadne ponuda? htela sam da kupim naočare, neke radnje daju popust za paket, pregled, ram, stakla... i shvatila sam da moram prvo da odem do radnje da se ne bi ispostavilo da imaju samo ramove sa cirkonima ili u obliku srca... i odem danas tamo, i optičarka mi kaže da mogu i tu direktno da kupim s tim popustom da ne moram da štampam kupon i da plaćam preko neta... tako da sam se skroz zbunila. Edited September 12, 2018 by slepa živana
JozoMujica Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 26 minutes ago, slepa živana said: hvala valk! a da li to u teoriji znači da ako se ne skupi dovoljno kupaca može da otpadne ponuda? htela sam da kupim naočare, neke radnje daju popust za paket, pregled, ram, stakla... i shvatila sam da moram prvo da odem do radnje da se ne bi ispostavilo da imaju samo ramove sa cirkonima ili u obliku srca... i odem danas tamo, i optičarka mi kaže da mogu i tu direktno da kupim s tim popustom da ne moram da štampam kupon i da plaćam preko neta... tako da sam se skroz zbunila. Sta si se zbunila, pa cena sa "popustom" je zapravo realna cena proizvoda/usluge.
Recommended Posts