kud u maglu Simoviću Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Nego jel neko narucivao skuplje/vece knjige? Jel se to carini ili prolazi? meni naplatili, ali bila neka simbolična suma. tipa 500 otvaranje i 500 nešto™
copkillah Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 čekaj ali to znači onda da je to na slučajnom odabiru jer nekad naplate a nekad ne naplate... tako je. Od 10ak stvari koje sam poručivao, naplatili su mi samo za HDMI kabl, možda zato što je on bio u najupadljivijoj kutiji (od stiropora), ostale stvari su uglavnom bile u raznoraznim oblicima koverata.
Valk Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Valk, si sigurna da to nije pdv? dobila sam neki papir sa carine uz pošiljku. bacila sam ga, jbg. svakako nisam mnogo loše prošla kako sam mogla tako da se ne nerviram.
Mil@n Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 (edited) dobila sam neki papir sa carine uz pošiljku. bacila sam ga, jbg. svakako nisam mnogo loše prošla kako sam mogla tako da se ne nerviram. I ja sam dobio, i na njemu je bio obračunat pdv, ništa carina. Obračunali su pdv na patike koje su za divno čudo dobro procenili iako su znatno jeftinije nego što su mogli da pomisle - oko 3000 dinara, dakle ništa carina pošto je ispod 50e. Edited October 27, 2014 by Glas RazumaN
Hamlet Strašni Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Kupio sam neke karte od eventima pre neki dan. I sad me gnjaju da im pošaljem sliku kreditne kartice inače će da mi ponište kupovinu, jel to uobičajeno. Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2
*edited by mod Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Mislim da nije, mada bez onog pozadi broja i ne mogu nista da ti urade. mada tog eventima ima svugde po gradu pa nikad nisam kupovao full online
Singer Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Kupio sam neke karte od eventima pre neki dan. I sad me gnjaju da im pošaljem sliku kreditne kartice inače će da mi ponište kupovinu, jel to uobičajeno. Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2 Oteraj ih u 3 lepe. Ako si platio preko neta nema šta da ti traže ako nisi imaju onu opciju sa rezervacijom pa odeš i platiš na nekom od uplatnih mesta. Slikaj im srednji prst i pošalji imo.
Hamlet Strašni Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Hm, da ti nisi moja žena? Isto mi je i ona rekla.
remedios Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 (edited) Pa ne mogu nista sa slikom kreditne kartice. Vide se brojevi i nista vise. Nije bas nelogicno da proveravaju na takav nacin ....Drugi metod krađe novca sa računa je savremeniji. Lopovi se uopšte ne trude da vam ukradu karticu, već samo podatke koji su u vezi sa njom: ime i prezime, broj računa, PIN. Te podatke „skidaju” upotrebom „skimera”, uređaja koji čitaju podatke sa magnetne ili „crne trake”, a kasnije te podatke putem „card writera” „upisuju” u prazne, bele plastične kartice i kasnije ih koriste... Zato mi je i palo na panet Edited November 5, 2014 by remedios
Tale Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Nelogično je. Nema nikakvog razloga da to traže. Teraj to.
ivy Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 evo ja danas obavila svoju prvu :D ..i tacno mi je jasan momenat lakog navlacenja na ovo i 1 lakog bankrota samo dok sam izvadila karticu nestalo jednog proizvoda koji sam htela :(
ivy Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 e da,sta sad radim osim cekanja :D misim kako se prati posiljka i to?
Frank Pembleton Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Jel neko kupovao DVD/CD preko amazona?I uopste kako se carina odnosi prema tome?
Singer Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 ja. nikakav problem. (ako misliš na diskove ) jedino gde su mi udarili neku "carinu" je bilo samo jedanput jer je kolekcionarski lord of the rings (box set) imao 17cd pa zbog toga, kao uvozim "količinu" () muzika/film/igra/knjige nikada nikakav problem
Recommended Posts