Calavera Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 (edited) Ovo su samo novi uslovi koji omogucavaju prijem novca u Srbiji, to tek treba da se realizuje. Znaci, cekamo jos nekih desetak godina... Edited October 7, 2014 by Calavera
luba Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 jel primao neko pare preko moneygrama? u dve od cetiri banke koje su kao na spisku me belo gledaju.
Tale Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Primao sam ja. Kako čudno? Ovdašnje banke uglavnom imaju istaknuto obaveštenje (plakat) da rade moneygram uslugu.
luba Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 usla u dve ekspoziture obe banke, na oba mesta mi rekli da su to radili, ali vise ne. (aik i efg)
bokison Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Ona baterija koju sam naručil sa Aliekspresa je stigla pre nekoliko dana uredno do Holandije i tad je u "destinacija" pisalo Srbija. Sad proverih, izašla je iz Holandije ali destinacija je "Izrael" Šta da radim, je li moguće da je neki bug ili da ide u Srbiju preko Izraela??? Tek sam sad video. Ja sam isto uzeo bateriju sa Alija, i prva mi nikad nije stigla. Tražio da mi vrate pare, i to je sve prošlo ok. Onda sam naručio od istog prodavca, istu bateriju i stigla je za nekih mesec dana. Ona prva koja nikad nije stigla, je bila u Švedskoj, i iz Švedske je krenula, i posle nestala.
Valk Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Dobila sam odgovor od prodavca hi the tracking number is right, sometimes the tracking information will be wrong, but that will not affect. the item will reach you soon we are contacting with post office to update the information thank you Aj baš da vidim
Mil@n Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Mene će Ali da upropasti. Naručio sam pet stvari u 7 dana, dakle sve su šanse da barem jedna ne stigne :)
Ardian Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 i, jel startovao paypal? nemam mogucnost da proverim trenutno ...
Renegade Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Kažu paja i dalje http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=10&dd=08&nav_id=908896
Аврам Гојић Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 To sto kod nas postoje zakonski uslovi za prijem ne znaci da ce Paypal sad da iste nedelje ili meseca menja svoj protokol. Bice kad bude.
Ardian Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Promenjen je interface. Sad postoje i opcije: Request Money, Merchant Services i Products & Services. Toga nije bilo pre. Deluje kao da ce ipak pustiti ...
Skyhighatrist Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Yep, pojavio se i Withdraw, premda kaže Funds Withdrawal Not Available For Your Account PayPal accounts opened in this country or region currently cannot withdraw funds. We regret any inconvenience this may cause you.We are continually expanding our global network to give valued users like you greater access to the wide range of PayPal options.
Recommended Posts