Jump to content
IGNORED

"The Hobbit" by Peter Jackson

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

a troluje ravaneli jbmu, zajebava se čovek

• Replies 690
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kim_philby

59

• Аврам Гојић

58

• Weenie Pooh

47

• ToniAdams

44

Posted
a troluje ravaneli jbmu, napio se čovek
Posted

Meni je film bas lepo legao. Mogu reci i da sam vise uzivao gledajuci Hobita nego Lotr. Jedina zamerka su mi predugacke akcione scene. Moglo je to krace, i s manje konfeta. Uobicajena primedba je film u preterano videoigrizovan, i mislim da tu ljudi preteruju. Ima par kadrova koji kao da su iz nekog H&S sidescrollera, ali daleko da je ceo film takav. Lotr filmovi nisu nista manje takvi (Legolasove cuvene scene akrobatisanja).Sve u svemu - super film. Jedva cekam nastavak.PS: Sto se tice naseg mladog forumskog jebaca, nadam se da je popio warn za trolovanje.

Posted

Poceli da ga pustaju sa titlom kod mene, pa odlucih da odgledam.Ne mislim da ima smisla traziti logicke greske u ovakvim filmovima (mada se i moja zena zapitala zasto nisu odleteli na pocetku i skratili zuljanje dupeta, ali tu onda moze da se udje u nepotrebnu geekovstinu), u pitanju je ipak druzina nepostojecih vrsta iz nepostojeceg sveta. Zato je jedino bitno kako je ta prica ispricana, ali ni tu nisam izasao nesto preterano odusevljen. Davno sam gledao LotR filmove, ali nisam tada imao utisak da nakon tri sata skoro nista o velikom broju likova ne znam. Po cenu da se slozim s jebacem, ni meni nije jasan veleobrt u Bilbovom rezonovanju; nije da nisu imali vremena da to malo lepse predstave. Ono gde se svakako ne slazem je da je sve tako. Nije, ima i dobrih scena (bar meni). Ali i to je isprepletano dugim i pred kraj vec repetitivnim akcionim scenama. Da napravim opet paralelu sa LotR, nisam imao takav utisak tada. Mozda sam omatorio, ali Hobit mi je dosta tanji.Ne mora svaki film da nas baci na dupe, da bi dobio pozitivnu ocenu. Film je OK, nije mi bilo dosadno, ali ne znam da li sam strasno zaintrigiran da pogledam i naredne.

Posted

Malo smara ta prica sa orlovima. Nisu to domace zivotinje, da ih cimas kako ti se prohte, vec prijatelji koje zoves kad si u nevolji.

Posted

+1:geekrage:Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2

Posted
Malo smara ta prica sa orlovima. Nisu to domace zivotinje, da ih cimas kako ti se prohte, vec prijatelji koje zoves kad si u nevolji.
aman vise sa orlovima, oni se pojavljuju u samo dve odlucne situacije, u Hobitu i LOTR-u
Posted

Misliš dva puta u Hobitu i dva puta u LOTR, dakle ukupno četiri puta? Samo.Svaki put su ključni faktor, spas za protagoniste, nerešiva enigma za antagoniste, kompletni deus ex machina.

Posted

Pa jbg pisite Tolkinu da popravi

Posted
Misliš dva puta u Hobitu i dva puta u LOTR, dakle ukupno četiri puta? Samo.Svaki put su ključni faktor, spas za protagoniste, nerešiva enigma za antagoniste, kompletni deus ex machina.
to naravno nije tacno.
Posted
aman vise sa orlovima, oni se pojavljuju u samo dve odlucne situacije, u Hobitu i LOTR-u
Ne znam sto si mene citirao i zasto su nase recenice suprotstavljene jedna drugoj?
Posted

Zato sto sam se zajebao i lose skontao sta si rekao.

Posted
to naravno nije tacno.
Kako nije tačno? U Hobitu se pojave jednom da ih spasu sa drveća kad su ih orci opkolili, i jednom na kraju taman pre nego što Bilbo popije kamen u glavu.U LOTR se jednom pojave da spasu Gandalfa sa Ortanka, i jednom na kraju u Mordoru (računam im to kao jedno pojavljivanje, iako su prvo doleteli da pomognu Aragorn-Gandalf ekipi kod kapije, a onda opet do Planine Usuda da spasu Froda i Sema).Možda sam se negde zabrojao, ali meni to deluje kao bar četiri "eagles coming" scene.