Calavera Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Bice sigurno na 4chanu, ostavicu ja link ako ne krecu kasno... u 3 po nasem bese?
copkillah Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Ja ću da čekam u Zalivu, biće očas posla milion sidera
*edited by mod Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Ja cu isto da sacekam pa da odgledam sutra ujutru da mogu lepo da spavam veceras i sutra ceo dan da sredjujem utiske :)
goofs Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 ja naivno dogovorio coporativno gledanje za sutra uvece sto znaci da moram da cekam celi dan sutra
Ariel Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Ili je za Walta ili za nešto potpuno nepredvidivo... Za Walta nije sigurno, ako hoće da se ubije, postoje mnogo lakši i bezbolniji načini, a ovo bi bilo nepotrebno dramatično, eto da "zatvori krug", nema in-universe logike.Ja mislim da idu na strejt kraj - veliki showdown između Volta, Nacija, Lidije i Džesija - zbog nečega što sam odavno pročitao u intervjuu s Giligenom. Znači, jasno je - Volt ide da se sveti Nacijima i Lidiji, nekako gine u procesu, Džesi preživljava (možda ubija Toda, mada mi je to previše poetska pravda za BB ali dobro), SKajler i deca su okej, iako sirotinja. Mari... Ona je meni vajld kard, nije mi strano da ona rokne Voltera na kraju. Ali sve je to spekulacija kako. Ono šta je jasno - svima su životi uništeni, Volt mora da se sukobi sa negativcima (Nacijima), nema iskupljenja jer tako to ide kada si in d empajer mejking biznis.
Mil@n Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Bice sigurno na 4chanu, ostavicu ja link ako ne krecu kasno... u 3 po nasem bese?Ja sam tu do pola 4 sigurno, pa ako budeš imadeo linak, kači, isto važi za sve pa i za mua.
Calavera Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 (edited) Now streaming:http://brettygood.com/edit: evo i ovaj, dosta losiji kvalitet ali ne moze da laguje:http://ripsink.com/amc2.html Edited September 30, 2013 by Calavera
keksi krem Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 super, dovoljno dobar stream da se odgleda finale uzivo
Mil@n Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Hvala calavera, ali seče mi, a to me iritira do neopisivosti. Iskuliraću do sutra, pa na poslu.
Calavera Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 (edited) Jesi proverio ovaj drugi, taj bi morao fino da radi? Evo jos jedan:http://misclivestreaming.blogspot.mx/p/breaking-bad.html Edited September 30, 2013 by Calavera
Mil@n Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Ma zakasnio sam par minuta i onda se tripujem da sam ko zna šta propustio. Ne želim da ovo ne gledam na miru i lagano, bez straha da će mi koči i sl. :)
Lrd Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Pa naravno, odakle vam ideja da strimujete ovo. Ustane se naspavan i skida se u 720 i uživancija.Ja mislim da ću pre BB da pogledam Family Guy i American Dad, pa BB tek popodne. Trajala je ova vožnja.
keksi krem Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Ma kakvo crno spavanje...stream meni radi super, ali brate reklame na svakih 5 minuta
keksi krem Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Kakvo finale :Hail:Pet i po godina je proslo, sad kada je prica zavrsena stavljam BB na trece mesto mojih omiljenih serija posle Sopranosa i Zice, a za dlaku ispred 6 Feet Under...Ne zelim nista vise da pisem o finalu da nekome ne bih pokvario uzitak, ali po meni ovo je najbolji kraj koji su mogli da smisle, zadovoljan sam i drago mi je kako je sve zaokruzeno...Bryan Cranston :ziga: " I did it for me. I liked it. I was good at it. And I was really... I was alive."
banos Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 kakav seks od serije, giligane oplodi mi devojku
Recommended Posts