Jump to content
IGNORED

breaking bad


hattori

Recommended Posts

Ili je za Walta ili za nešto potpuno nepredvidivo...
Za Walta nije sigurno, ako hoće da se ubije, postoje mnogo lakši i bezbolniji načini, a ovo bi bilo nepotrebno dramatično, eto da "zatvori krug", nema in-universe logike.Ja mislim da idu na strejt kraj - veliki showdown između Volta, Nacija, Lidije i Džesija - zbog nečega što sam odavno pročitao u intervjuu s Giligenom. Znači, jasno je - Volt ide da se sveti Nacijima i Lidiji, nekako gine u procesu, Džesi preživljava (možda ubija Toda, mada mi je to previše poetska pravda za BB ali dobro), SKajler i deca su okej, iako sirotinja. Mari... Ona je meni vajld kard, nije mi strano da ona rokne Voltera na kraju. Ali sve je to spekulacija kako. Ono šta je jasno - svima su životi uništeni, Volt mora da se sukobi sa negativcima (Nacijima), nema iskupljenja jer tako to ide kada si in d empajer mejking biznis.
Link to comment

Pa naravno, odakle vam ideja da strimujete ovo. Ustane se naspavan i skida se u 720 i uživancija.Ja mislim da ću pre BB da pogledam Family Guy i American Dad, pa BB tek popodne. Trajala je ova vožnja.

Link to comment

Kakvo finale :ohmy: :Hail:Pet i po godina je proslo, sad kada je prica zavrsena stavljam BB na trece mesto mojih omiljenih serija posle Sopranosa i Zice, a za dlaku ispred 6 Feet Under...Ne zelim nista vise da pisem o finalu da nekome ne bih pokvario uzitak, ali po meni ovo je najbolji kraj koji su mogli da smisle, zadovoljan sam i drago mi je kako je sve zaokruzeno...Bryan Cranston :ziga:

" I did it for me. I liked it. I was good at it. And I was really... I was alive." :wub:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...