Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ђускање са змајовима

45 members have voted

1. 1. Од Плеса очекујем:

• Ништа
      13%
    • Нешто
      48%
    • Да Мартин превазиђе самог себе
      6%
    • Биће само ново измузавање пара од несазрелих мушкараца и сексом закинутих тиинејџера
      20%
    • Да идући наставак испишу Лукић и Шнајдер у две руке
      2%
    • Да идући наставак испише Ноле Четник
      8%
  2. 2. Не могу да дочекам да прочитам нове авантуре:

• Бабиног унучета на Зиду
      46%
    • Принцезе на змајском зрну (јајету)
      24%
    • (Не)духовитог златокосог Биберчета
      28%

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Naravno, ali ipak je cringe pročitati čime se on rukovodi dok vaga sudbinu likova. "She was so appealing in the show" isuse

Lara-Croft_Sophie-Turner_First-Look_PRIM

• Replies 772
  • Views 82.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Verterdegete
    Verterdegete

Mislim da ljude sad već boli kurac kako će da završi priču.

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Martin’s thoughts turn, unprompted, to the end of Ice and Fire. It becomes clear that the details of his story’s conclusion, like so much of the saga, remains uncertain. “I was going to kill more peo

• Pantelija jr
    Pantelija jr

Ja očekujem da debeli papak otegne papke, pa da ondak neko od našljednika pokuše da izmuze nešto oslanjajući se na sentimentalnost idiota, ovaj, potrošača, mislim, čitalaca…   kao sa onom dž

Knjige su basic subscription a serija premium. On kao kontent kreator i influenser daje malo premijum kontenta bejzik korisnicima da bi ih dodatno privukao za druge proizvode franšize.

Kontam da bi svako od nas usporio sa pisanjem da je zaradio trilion kvadriliona dolara od koječega...

To ne znači da ga ne mrzim zbog toga, naravno.

Ja sam ostavio i knjige i serije nedovršene. Mislim da sam pročitao 3 knjigu do pola i prestao posle 2 sezone. Kao i onu seriju sa Stanom Katić kada je FBI agent u drugoj sezoni, isti sam osećaj imao...

33 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Ja sam ostavio i knjige i serije nedovršene. Mislim da sam pročitao 3 knjigu do pola i prestao posle 2 sezone. Kao i onu seriju sa Stanom Katić kada je FBI agent u drugoj sezoni, isti sam osećaj imao...

Brate, samo mogu da kažem svaka čast, to je skil koji treba imati.. Ne mora sve da se odgleda/pročita do kraja, tek do toga dok ti ima smisla.

Naklon

37 minutes ago, Vapad said:

Brate, samo mogu da kažem svaka čast, to je skil koji treba imati.. Ne mora sve da se odgleda/pročita do kraja, tek do toga dok ti ima smisla.

Naklon

Долази са годинама и са свешћу о смртности - немам времена да погледам и прочитам све што хоћу.

Meni deluje da je on veći deo te mučene knjige sastavio ili mu je bar ležala unaokolo da je sastavi kad završi sa prijemima i dvorenjima po Holivudu, ali onda su ovi završili seriju i otkrili njegov kraj. On je tu već deda od 70 godina i utripovao je da mu ode legacy ako ne smisli nešto totalno drugačije nego u seriji. Lol. Sad imamo ovu paniku izmedju ne dam nikome da završi i ne znam šta ću sa milion papira i varijanti. Žao mi starca.

Мени жао Филипа Дика. За Мартина zalosna