Jump to content
IGNORED

Ђускање са змајовима

porucnik vasic

45 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Je l ti utrnu noge nekad na klonji?

Posted
Je l ti utrnu noge nekad na klonji?
Redovno. Jednom sam pokušao da ustanem sa utrnutim nogama i odvalio glavom u lavabo. Mogao sam da poginem u cvetu mladosti.
Posted

Nemojte više, Milice i Ljubice, reportovaće vas Lrd...

Posted

A ako on nece, ima nas koji hocemo!

Posted
Meni se sad i ovo čita. Aukurac.
Ja ga već svuko na Kindle, ali čitam trenutno nešto drugo (pa me svrbi dlan).
Првих шест је преведено на енглески још ономад, али је бедак што само прва има киндл верзију. Има да вам буде добар фикс за недостатак дебелог.
Posted
Nastavite dok možete, Milice i Ljubice, reportovao vas Lrd...
Posted

Zato što i njemu nisi dala ženski deminutiv od imena.

Posted
Zbog čega?
Vinija zbog blasfemije, a ovo ostalo po inerciji.
Posted
ti si upravo zavrsila Ples sa zmajevima?nije mrtav. u Martinovom univerzumu, dok nekog lika ne rascetvore, odseku glavu, spale, i ostatke kremiraju, nije mrtav. ;)
Što je realno jedan veliki bullsh...Sa obzirom da mu je sve utemeljenom na međusobnom utamanjivanju (nekih više nego nekih drugi, fu, fat bastard*), koncept mu sam potire sebe™. * fat bastard:Fat_bastard.jpeg
Posted
Ma niiisu... vratiće ga Melisandra, ili Ghost, ili tako nešto nekako. Jel' da da je dosadnjikavo?
nije mrtav.
Mislite?Meni je delovao prilično mrtvo, mada stvarno mož biti da će Melisandra nešto izbajati ko onaj Toros sa Berikom.
Posted
Mislite?Meni je delovao prilično mrtvo, mada stvarno mož biti da će Melisandra nešto izbajati ko onaj Toros sa Berikom.
Mrzim Deus ex machina resenja, ali ovo je jako verovatno :(
Posted
Ja sam 100% ubeđen da nije mrtav, to mi je savršeno logično. Odnosno, nelogično bi mi bilo da jedan od stubova nosilaca priče nestane iz knjige tako jeftino i sitno.
Mrzim Deus ex machina resenja, ali ovo je jako verovatno :(
Pa nije deus ex machina, jer smo u prethodnih pet knjiga videli mnogo dizanja iz mrtvih, kao i da ta dizanja iz mrtvih rade sveštenici jedne religije koja je sve prisutna. Dakle, ako se nešto standardno dešava i dobro je poznato i nalazi se u blizini junaka, nije deus ex machina.
Posted

The eagles are coming! :fantom:

Posted
The eagles are coming! :fantom:
Pa tehnički nisu ni orlovi, jerbo smo čuli za njih ranije kako su spasavali Gandalfa.