Baldrick S. Posted February 4 Posted February 4 3 hours ago, jms_uk said: Ovo je 8-ica, nemoj da brines Svejedno, video vrata gde im mesto nije...
Shan Jan Posted February 5 Posted February 5 I ako ste mislili da mozete da predahnete, sve su ucestalija GPS ometanja koja prave "mali" problem putnickim avionima 1
Tsai Posted February 5 Posted February 5 Taman sam poceo kolko tolko da uzivam u letenju (kad je gore na nebu). I dalje se pred svako poletanje oprastam od najmilijih 2
Mel Posted February 5 Posted February 5 1 minute ago, Tsai said: Taman sam poceo kolko tolko da uzivam u letenju (kad je gore na nebu). I dalje se pred svako poletanje oprastam od najmilijih Ja sad skoro i ne letim pa me se ne dotiche toliko, zadnji let je u pravcu iz BGa bio neki airbus, oni flajeri nekako nameshteni da istaknu to, pa sam bila ok. u povratku medjutim nikako nisam uspela da ukapiram u chemu letim. Pa jeste bilo malo istripovano.
Shan Jan Posted February 6 Posted February 6 Ovome nema kraja, otkrii da su greskom izbusili rupe na 50 aviona u proizvodnji. Mali delay ali ne brinite ono sto smo isporucili je 100% top notch Supplier of Boeing 737 Max planes finds misdrilled holes during production, impacting 50 aircraft, report says
jms_uk Posted February 6 Posted February 6 Izgleda da srafovi nisu bili instalirani https://www.bbc.co.uk/news/business-68220627 Quote A door that blew away from a Boeing 737 Max shortly after take-off may not have been properly secured, a new report says. The US National Transportation Safety Board has released initial findings from its probe into the incident on an Alaska Airlines plane in January. It says four key bolts that were meant to lock the unused door to the fuselage appeared to be missing. 2
jms_uk Posted February 7 Posted February 7 Neverovatno je da su, posle zaustavljanja, nastavili da taksiraju do zgrade terminala. 1
zorglub Posted February 7 Posted February 7 On 4. 2. 2024. at 2:02, zorglub said: Ništa ozbiljno srećom: Ovde ima i taksiranje
Tsai Posted February 15 Posted February 15 Najtuznije u celoj prici je sto su piloti poginuli, a dali sve od sebe da spasu sta se spasiti moze. Divim se tim ljudima 3
Tsai Posted February 18 Posted February 18 Bilo je neko prinudno sletanje na Tesli, uz ostecenje aviona
Recommended Posts