Jump to content
IGNORED

Avionski udesi i nesreće

dare...

Recommended Posts

Posted

Ovo je 8-ica, nemoj da brines :)

Posted
3 hours ago, jms_uk said:

Ovo je 8-ica, nemoj da brines :)

Svejedno, video vrata gde im mesto nije...:rolleyes:

Posted

I ako ste mislili da mozete da predahnete, sve su ucestalija GPS ometanja koja prave "mali" problem putnickim avionima

• Tužno 1
Posted

Taman sam poceo kolko tolko da uzivam u letenju (kad je gore na nebu). I dalje se pred svako poletanje oprastam od najmilijih

• Haha 2
Posted
1 minute ago, Tsai said:

Taman sam poceo kolko tolko da uzivam u letenju (kad je gore na nebu). I dalje se pred svako poletanje oprastam od najmilijih

Ja sad skoro i ne letim pa me se ne dotiche toliko, zadnji let je u pravcu iz BGa bio neki airbus, oni flajeri nekako nameshteni da istaknu to, pa sam bila ok. u povratku medjutim nikako nisam uspela da ukapiram u chemu letim. Pa jeste bilo malo istripovano.

Posted

Izgleda da srafovi nisu bili instalirani

https://www.bbc.co.uk/news/business-68220627

A door that blew away from a Boeing 737 Max shortly after take-off may not have been properly secured, a new report says.

The US National Transportation Safety Board has released initial findings from its probe into the incident on an Alaska Airlines plane in January.

It says four key bolts that were meant to lock the unused door to the fuselage appeared to be missing.

• Hvala 2
Posted

Neverovatno je da su, posle zaustavljanja, nastavili da taksiraju do zgrade terminala. 

:ohmy:

• +1 1
Posted
On 4. 2. 2024. at 2:02, zorglub said:

Ništa ozbiljno srećom:

Ovde ima i taksiranje

Posted

Mental note: uvek uzimaj zadnje sediste u avionu

Posted

Najtuznije u celoj prici je sto su piloti poginuli, a dali sve od sebe da spasu sta se spasiti moze. Divim se tim ljudima

• Tužno 3
Posted

Bilo je neko prinudno sletanje na Tesli, uz ostecenje aviona