cedo Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 nisam bio sigura gde ovo da stavim ... evo ovde a i da netko sa tviterom proveri jel istinito
copkillah Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Ne treba ti psiholog za ovo, on je u jakom gasu nedodirljivosti, slično kao njegov gazda, misli da je nepobediv i neuništiv i da za njega posledice ne postoje. 1
Jeremija Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Samo je opušteno rekao istinu, ciljna grupa (target audience) ionako niti shvata, niti razume, niti je briga. 5
James Marshall Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 pa kažem ja, treba uvesti u nuspojave koksa "poriv da se bude iskren", možda se ta droga i iskorijeni, sem ako si baš toliko bahat kao Žeks
villiem Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 odlicno sto je ovo napisao, jos gazda da se pravilno postavi na nekoj kzs
gospa buba Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 odlicno sto je ovo napisao, jos gazda da se pravilno postavi na nekoj kzsgazda mislim da mora josh malo na terapiju od subotnjeg "paja je kum a ja sam drug" efekta [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
Lezilebovich Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 Željko panker, govori istinu čak i kad mu nije u interesu. 4
Malkmus Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 (edited) Šta bi sa Krmpotićem i trovanjem? e. Možda je tada dublje udahnuo? Edited December 7, 2021 by Malkmus
Rowanoke Posted December 10, 2021 Posted December 10, 2021 Milion pregleda, trending u par dana, Neka likusa razbila glavu nekom liku u Zeljkovom Rijalitiju, kipti mu krv sa glave. Pocinjem da mislim da Zelenovic ima prava da trazi smenu rema
Recommended Posts