January 25, 20214 yr Gnojko koji mi na mob YT iskače mesto Glova sa bass chops-ima i vazduplohovom, the fuck?
March 10, 20214 yr Zar ne kontate da je čovek u gasu i da se bukvalno izdrkava i sprda jer mu se može.
March 11, 20214 yr Quote to bi bila naša verzija letećeg trotineta i ne bi potpadala pod regulativu vazduhoplovnih vlasti! Ali mislim da spada pod regulativu institucija za mentalno zdravlje.
May 10, 20213 yr Vrteo sam kanale pre par dana i uključim nešto što se zove Red. Žika Todorović i neka klinka sede za stolom i puštaju muziku, a muzika je neka pesma u kojoj Žeks svira bas, sa sekvencama gde bas posebno dolazi do izražaja, onako kada se tinejžer loži da pokaže da je glavni jer mu je ćale kupio celu opremu i bend. Dok ide muzika, Žika udara prstićima u astal, daje ritam, veseli se. Hvala, dovoljno mi je bilo tih 50ak sekundi pakla.
May 10, 20213 yr Kakav je taj lik kompleks. Meni svako malo na TV-u gde nema add blocker-a za youtube izlaze neke njegove pesme kao reklame. Čovek plaća oglase na youtube-u da bi promovisao muziku kojom se bavi iz hobija.
May 10, 20213 yr Ja sam jednom uključio to sa Žikom, ako ima definicija transfera blama to je to...A malo je i tužno... .... Shiit has hit the fan!
May 10, 20213 yr Taj Red TV je poseban krug pakla. Jedino im oni Yifi torent filmovi valjaju, mada popcorn time i rokkr vade stvari na tv-u.