đorđe geprat Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 13 hours ago, Sludge Factory said: Nas Ilon Mask™ hauard hjuz 1
zorglub Posted January 25, 2021 Posted January 25, 2021 Gnojko koji mi na mob YT iskače mesto Glova sa bass chops-ima i vazduplohovom, the fuck?
gospa buba Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 gospode daj narodu izobilje toga shto on koristi 2
arkonada Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Sve više verujem da nas stvarno zaprašuju, to bi dosta toga objasnilo
copkillah Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Zar ne kontate da je čovek u gasu i da se bukvalno izdrkava i sprda jer mu se može. 1
AcaRadio Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 Quote to bi bila naša verzija letećeg trotineta i ne bi potpadala pod regulativu vazduhoplovnih vlasti! Ali mislim da spada pod regulativu institucija za mentalno zdravlje.
pacey defender Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 Vrteo sam kanale pre par dana i uključim nešto što se zove Red. Žika Todorović i neka klinka sede za stolom i puštaju muziku, a muzika je neka pesma u kojoj Žeks svira bas, sa sekvencama gde bas posebno dolazi do izražaja, onako kada se tinejžer loži da pokaže da je glavni jer mu je ćale kupio celu opremu i bend. Dok ide muzika, Žika udara prstićima u astal, daje ritam, veseli se. Hvala, dovoljno mi je bilo tih 50ak sekundi pakla. 1
salerokada Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 Kakav je taj lik kompleks. Meni svako malo na TV-u gde nema add blocker-a za youtube izlaze neke njegove pesme kao reklame. Čovek plaća oglase na youtube-u da bi promovisao muziku kojom se bavi iz hobija. 1
Frank Pembleton Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 Ja sam jednom uključio to sa Žikom, ako ima definicija transfera blama to je to...A malo je i tužno... .... Shiit has hit the fan! 2
DrIlic Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 Taj Red TV je poseban krug pakla. Jedino im oni Yifi torent filmovi valjaju, mada popcorn time i rokkr vade stvari na tv-u.
Recommended Posts