Roger Sanchez Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 (edited) .... Edited August 5, 2011 by Roger Sanchez
morgana Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 ZING! dobro, nek ovaj put prosiri i na pomocno osoblje pa zatvori tvrtku :D
bergasa19 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 (edited) ... Edited August 5, 2011 by bergasa19
Frank Pembleton Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 (edited) Eh a nekada je i njima davao pare/minutazu kad su mu trazili, a oni sad to ne cene...Izdali me prijatelji otrovo me šurak.... Edited August 5, 2011 by Frank Pembleton
Frank Pembleton Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Jebote sa ovim "glumcem" sam išao u osnovnu i srednju....Tad je bio "panker i propalitet"...
Takeshi Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 mitrovicev bojkot lici na onaj slobin slovenaca. ali, on je odavno preslikao svoj zivot u neku imaginarnu formu koju je sam stvorio, reality-sapunicu... ceca ga tipovala za pare, odbio andjelinu dzoli jer mu se nije svidelo kako prikazuje srbe, trovali ga neprijatelji i svastika, hrvati mu oduzimaju jahtu...
Arkadija Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 ali, on je odavno preslikao svoj zivot u neku imaginarnu formu koju je sam stvorio, reality-sapunicu... ceca ga tipovala za pare, odbio andjelinu dzoli jer mu se nije svidelo kako prikazuje srbe, trovali ga neprijatelji i svastika, hrvati mu oduzimaju jahtu...u psihijatriji, sigurno, postojji neki stručni termin za ovo
hefaca Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 el su samo jaktu zaplenili il carinici na ponudu dashe i ova dva bilmeza, koje samo ona mogashe pomiriti (jakta vrti, gde burgija nece)?il ikog sa cuvene zurke na mitrovicevoj zarobljenoj lepotici, za kojom mu suze padaju na gore...
yolo Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 ko je ova sa cvisama, lici na leontinu sa 100 kila manje nego danas
Hella Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 ko je ova sa cvisama, lici na leontinu sa 100 kila manje nego danasto je tanja trenutna istina vojtehovski, četniče sever.
Recommended Posts