Jump to content
IGNORED

Pink

steins

Recommended Posts

Posted (edited)

ovo kod nas je više snimano na foru dokumentaraca, kao detektivski tim pinka angažuje neka stranka koja sumnja na preljubu pa onda oni prate osumnjičenu osobu i snimaju njene aktivnosti skrivenim kamerama u stanovima, restoranima itd- kada prikupe dokaze onda sa strankom idu na suočavanje sa osumnjičenom osobom koju zatiču sa 3 osobom sa kojom je u tajnoj vezi, tu naravno dolazi do svađe, pokušaja tuče itd već prema scenariju za tu epizodu- sada je luba izbila pare iz novčanika svih tih glumaca amatera koji su učestvovali u ovom tipu zabavnog programa <_<edit ne samo kod nas takva emisija ide ili je išla pre 10 godina na američkoj tv pod imenom cheaters

Edited by gone fishing
Posted

Pukla ljubav između SBB i mitrovića, postoji velika mogućnost da od 1.6. ni jednog kanala, osim Pink1, ne bude na sbb/total mreži.Tako to biva kad telekom, čitaj država, čitaj Arena uletibsa ogromnom kintom.Al nije moje da pričam o tomeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

i dalje nista od arene preko sbb?

Posted

Ništa dok su pod državnim skutimaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

Danas video neki oglas u novinama o pink paketu....

Od 1. maja gledaoci u Srbiji Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori, Sloveniji i Hrvatskoj moći će da prate novi paket Pinkovih kanala. Više od 30 kanala biti će dostupno korisnicima kablovskih mreža.Pink International Company je u završnoj fazi pripreme revolucionarnog Pink Package kablovskog sistema programa, koji će činiti u prvom mahu 30, a ubrzo ukupno 60 različitih kanala.Ono što u ovom trenutku interesuje pretplatnike televizijskih operatera u regionu, jeste koji će kablovski i IPTV operateri uvrstiti nove Pink kanale u ponudu. Ono što Pink traži jeste da se u analognu ponudu kanala kablovskih operatera uvrsti 5 do 7 Pink kanala što neminovno znači da bi kablovski operateri morali izbaciti iz ponude neke druge kanale. Zasada je izvesno da će nove Pink kanale ponuditi Open IPTV u Srbiji i BiH budući da je Telekom Srbije potpisao ugovor sa Pink International Company.
Inace saradnici Z.M. po gradu jure ljude za razne "kanale" npr Pink-Info kanal.Prica se da je telekom snazno uleteo sa kintom... :isuse:
Posted

Ne da je snažno, nego su razvalili.Mnooogooooo više nego za Arenu onomadПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

Aj recite i nama autsajderima sta znaci to "uleteli sa kintom". Mislim, za Arenu mi je kao jasno - atraktivan program, oni im daju pare da budu skoro pa ekskluzivci za IPTV/KDS/koga vec. Ali sta sad neki novi Pink moze da ponudi, sto bi ljude zanimalo? Pored ovih 20 kanala, koje vec imaju (a koje nisam upalio nikada)

Posted
pink30.jpgpinkdrugih30.jpgEvo logo za tih 60 budućih kanala. Treba obratiti pažnju čega sve tu ima.Pink izgleda planira da ima svoje verzije svih kablovskih tematskih kanala i računa na gledaoce koji bi onda gledali samo Pinkove kanale.Da li trenutno u svijetu postoji medijska korporacija sa tolikim brojem kanala.Nadam se da će ovo da propadne u velikom stilu :evil:
Posted

I na primer, pustiće Pink Cooking a ubiće 24h kuking ili tako nešto ?

Posted
Aj recite i nama autsajderima sta znaci to "uleteli sa kintom". Mislim, za Arenu mi je kao jasno - atraktivan program, oni im daju pare da budu skoro pa ekskluzivci za IPTV/KDS/koga vec. Ali sta sad neki novi Pink moze da ponudi, sto bi ljude zanimalo? Pored ovih 20 kanala, koje vec imaju (a koje nisam upalio nikada)
Biće besplatni kanali na IPTV, zamena za sve što nema sada IPTV, čitaj FOX kanale
Evo logo za tih 60 budućih kanala. Treba obratiti pažnju čega sve tu ima.Pink izgleda planira da ima svoje verzije svih kablovskih tematskih kanala i računa na gledaoce koji bi onda gledali samo Pinkove kanale.Da li trenutno u svijetu postoji medijska korporacija sa tolikim brojem kanala.Nadam se da će ovo da propadne u velikom stilu :evil:
Postoji, Čika Rupertov Sky u ranim verzijama
I na primer, pustiće Pink Cooking a ubiće 24h kuking ili tako nešto ?
Na SBB ne, na ostalima DA
Posted

evo njihovog opisa za svaki kanalPink60_A4_MAY2_zps821ba838.jpg

Posted

@ velja, rennehoćete da kažete da je ŽM ušao u rat protiv SBBa uz pomoć Telekoma?

Posted

Ja bih prije rekao da je obrnuto - Telekom je krenuo u rat protiv SBB uz pomoć ŽM.

Posted
@ velja, rennehoćete da kažete da je ŽM ušao u rat protiv SBBa uz pomoć Telekoma?
ObrnutoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2