*edited by mod Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 E sad smo tek najebali. Ima da se prica o Ejmi do Nove Godine.http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/261527/Americka-komicarka-vredjala-i-ismevala-Srbe-zbog-Ejmi-Vajnhaus
Mostly harmless Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 (edited) nista bez prefinjenog americkog humora:facefuckingpalm: Edited June 22, 2011 by Mostly harmless
Joshua Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 jebote, ima li iko u redakciji youtube? pa ko imalo prati čelzi i taj njen šou na e!-u zna da ona kenja prvo po sebi pa onda redom i po svima ostalima.kakva jadnost i drama ni oko čega. ladno č. hendler vređa srpski nacion. verovatno u sklopu globalne zavere protiv svega srpskog.
stoka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Osetljivim posetiocima foruma ne preporučujem ove stravične scene podsmevanja Srbiji i Srbima. Posle ovakvih priloga nanovo postavljam pitanje: Šta više treba da učinimo da nas više ne smatraju divljom hordom sklonom genocidu?!http://www.youtube.com/watch?v=mD702esi4C8
zorglub Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Osetljivim posetiocima foruma ne preporučujem ove stravične scene podsmevanja Srbiji i Srbima. Posle ovakvih priloga nanovo postavljam pitanje: Šta više treba da učinimo da nas više ne smatraju divljom hordom sklonom genocidu?!Pogodilo Te baš? Meni ovo mnogo bolje:http://www.youtube.com/watch?v=14XgILkCkK4
Alphons Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 (edited) Osetljivim posetiocima foruma ne preporučujem ove stravične scene podsmevanja Srbiji i Srbima. Posle ovakvih priloga nanovo postavljam pitanje: Šta više treba da učinimo da nas više ne smatraju divljom hordom sklonom genocidu?!eto, džabe slanje slike u svet. Inače mi je ovaj lik, koji je kao stand-up komičar, retko neduhovit, a par puta sam ga gledao i slušao. edit : čovek se zove Greg Proops.Najbolji deo mi je kada publike u studiju, na snimanju emisije koja se emituje na E-TV, kao odobrava taj ironični humor spram srbije. Jašta, upoznati su sa dešavanjima samo tako, svakog dana malo prodiskutuju o tome. Edited June 23, 2011 by Alphons
DarkAttraktor Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 E sad smo tek najebali. Ima da se prica o Ejmi do Nove Godine.http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/261527/Americka-komicarka-vredjala-i-ismevala-Srbe-zbog-Ejmi-Vajnhaushow dare they insult the glorious nation of sirbikirbistan
Hella Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 (edited) Šta više treba da učinimo da nas više ne smatraju divljom hordom sklonom genocidu?!da nastupamo slоžno, kao naša braća na jutjubu koja nisu mogla da podnesu napade na budućeg predsednika šutanovca.rezultati: Američki komičari se izvinili Srbimačetvrtak 23.06.2011Dvojica komičara koji su učestvovali u emisiji Chelsea Lately i zajedno sa voditeljkom Čelsi Hendler ismevali Srbiju, javno su se izvinili na svojim zvaničnim Twitter nalozima. Edited June 23, 2011 by Hella
hattori Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 da nastupamo slоžno, kao naša braća na jutjubu koja nisu mogla da podnesu napade na budućeg predsednika šutanovca.rezultati:mislis buduceg predsednika vlade?<_<
*edited by mod Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 eto, džabe slanje slike u svet. Inače mi je ovaj lik, koji je kao stand-up komičar, retko neduhovit, a par puta sam ga gledao i slušao. edit : čovek se zove Greg Proops.Najbolji deo mi je kada publike u studiju, na snimanju emisije koja se emituje na E-TV, kao odobrava taj ironični humor spram srbije. Jašta, upoznati su sa dešavanjima samo tako, svakog dana malo prodiskutuju o tome.Super mi je opsta akcija na fejsbuku gde svi bojkotuju Chelsea Lately dok se ona ne izvini. Ko bi rekao da su je ljudi pre ovoga toliko gledali pa su razocarani krenuli da bojkotuju svog omiljenog komicara.
Hella Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 mislis buduceg predsednika vlade?<_<ne, ne, gospodin đilas je idealno rešenje za premijera.
adam Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 how dare they insult the glorious nation of sirbikirbistan treba iz ambasade da upute protestnu notu ko sto su kazahtanci uradili britancima kad se pojavio borat. nema labavo!
Luka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Uh ala se i oko toga digla frka Kako nekoga mogu da uvrede pobačaji od duhovitosti nekog američkog Ivana Ivanovića (valjda se tako zove ona dileja)?
Joshua Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Super mi je opsta akcija na fejsbuku gde svi bojkotuju Chelsea Lately dok se ona ne izvini.e ovo da vidim, pa da mrem mirne duše.
Recommended Posts