Posted June 22, 201113 yr E sad smo tek najebali. Ima da se prica o Ejmi do Nove Godine.http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/261527/Americka-komicarka-vredjala-i-ismevala-Srbe-zbog-Ejmi-Vajnhaus
June 22, 201113 yr nista bez prefinjenog americkog humora:facefuckingpalm: Edited June 22, 201113 yr by Mostly harmless
June 22, 201113 yr jebote, ima li iko u redakciji youtube? pa ko imalo prati čelzi i taj njen šou na e!-u zna da ona kenja prvo po sebi pa onda redom i po svima ostalima.kakva jadnost i drama ni oko čega. ladno č. hendler vređa srpski nacion. verovatno u sklopu globalne zavere protiv svega srpskog.
June 22, 201113 yr Osetljivim posetiocima foruma ne preporučujem ove stravične scene podsmevanja Srbiji i Srbima. Posle ovakvih priloga nanovo postavljam pitanje: Šta više treba da učinimo da nas više ne smatraju divljom hordom sklonom genocidu?!http://www.youtube.com/watch?v=mD702esi4C8
June 23, 201113 yr Osetljivim posetiocima foruma ne preporučujem ove stravične scene podsmevanja Srbiji i Srbima. Posle ovakvih priloga nanovo postavljam pitanje: Šta više treba da učinimo da nas više ne smatraju divljom hordom sklonom genocidu?!Pogodilo Te baš? Meni ovo mnogo bolje:http://www.youtube.com/watch?v=14XgILkCkK4
June 23, 201113 yr Osetljivim posetiocima foruma ne preporučujem ove stravične scene podsmevanja Srbiji i Srbima. Posle ovakvih priloga nanovo postavljam pitanje: Šta više treba da učinimo da nas više ne smatraju divljom hordom sklonom genocidu?!eto, džabe slanje slike u svet. Inače mi je ovaj lik, koji je kao stand-up komičar, retko neduhovit, a par puta sam ga gledao i slušao. edit : čovek se zove Greg Proops.Najbolji deo mi je kada publike u studiju, na snimanju emisije koja se emituje na E-TV, kao odobrava taj ironični humor spram srbije. Jašta, upoznati su sa dešavanjima samo tako, svakog dana malo prodiskutuju o tome. Edited June 23, 201113 yr by Alphons
June 23, 201113 yr E sad smo tek najebali. Ima da se prica o Ejmi do Nove Godine.http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/261527/Americka-komicarka-vredjala-i-ismevala-Srbe-zbog-Ejmi-Vajnhaushow dare they insult the glorious nation of sirbikirbistan
June 23, 201113 yr Šta više treba da učinimo da nas više ne smatraju divljom hordom sklonom genocidu?!da nastupamo slоžno, kao naša braća na jutjubu koja nisu mogla da podnesu napade na budućeg predsednika šutanovca.rezultati: Američki komičari se izvinili Srbimačetvrtak 23.06.2011Dvojica komičara koji su učestvovali u emisiji Chelsea Lately i zajedno sa voditeljkom Čelsi Hendler ismevali Srbiju, javno su se izvinili na svojim zvaničnim Twitter nalozima. Edited June 23, 201113 yr by Hella
June 23, 201113 yr da nastupamo slоžno, kao naša braća na jutjubu koja nisu mogla da podnesu napade na budućeg predsednika šutanovca.rezultati:mislis buduceg predsednika vlade?<_<
June 23, 201113 yr Author eto, džabe slanje slike u svet. Inače mi je ovaj lik, koji je kao stand-up komičar, retko neduhovit, a par puta sam ga gledao i slušao. edit : čovek se zove Greg Proops.Najbolji deo mi je kada publike u studiju, na snimanju emisije koja se emituje na E-TV, kao odobrava taj ironični humor spram srbije. Jašta, upoznati su sa dešavanjima samo tako, svakog dana malo prodiskutuju o tome.Super mi je opsta akcija na fejsbuku gde svi bojkotuju Chelsea Lately dok se ona ne izvini. Ko bi rekao da su je ljudi pre ovoga toliko gledali pa su razocarani krenuli da bojkotuju svog omiljenog komicara.
June 23, 201113 yr mislis buduceg predsednika vlade?<_<ne, ne, gospodin đilas je idealno rešenje za premijera.
June 23, 201113 yr how dare they insult the glorious nation of sirbikirbistan treba iz ambasade da upute protestnu notu ko sto su kazahtanci uradili britancima kad se pojavio borat. nema labavo!
June 23, 201113 yr Uh ala se i oko toga digla frka Kako nekoga mogu da uvrede pobačaji od duhovitosti nekog američkog Ivana Ivanovića (valjda se tako zove ona dileja)?
June 23, 201113 yr Super mi je opsta akcija na fejsbuku gde svi bojkotuju Chelsea Lately dok se ona ne izvini.e ovo da vidim, pa da mrem mirne duše.