Tolaa Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 (edited) Lepa najava za Cortinu je ovo 2. mesto. :) Kako bih volela da Frida (kad vec nece Tina) uzme Mikaeli globus. Edited January 13, 2015 by Tolaa
Timmy Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Jako je vazno sto je Tina danas bila ispred Sifrin. Dosta se priblizila u poslednjih par nedelja... Cini mi se da je Tina u poslednjih 10m izvukla ovo drugo mesto - samo 10 stotinki sporije bi bilo dovoljno tek za 5. mesto
Tolaa Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Dosta se priblizila samo zato sto su se u poslednjih par nedelja vozile samo tehnicke discipline. Do sad su odvezena 4 veleslaloma i cak 6 slaloma ove sezone, a samo 3 spusta i 2 SG-a, tako da se tu stvara taj neki privid pretnje, a Shiffrin to nije u generalnom plasmanu.
Jozef K. Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Objasnili ste zašto ste protiv Hiršeda, a šta je problem sa Šifrin, osim što je rivalka Tini?
Timmy Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Ja opet ne znam. A isto kao i za Hirsera, nije mi nesto mnogo simpaticna, ali mi to ne smeta da uzivam u njenim majstorijama :)
Tolaa Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 (edited) Objasnili ste zašto ste protiv Hiršeda, a šta je problem sa Šifrin, osim što je rivalka Tini? Kod mene nista, cak je i prilicno gotivim, ima na topiku bar 10-15 postova u poslednje dve godine u kojima ponavljam koliko mi je impresivna, i navijam za nju da porazbija sve rekorde (sem Tininih :P) u narednim godinama, samo kad se Tina penzionise. :) A to sto rekoh da bih volela da joj Frida uzme globus nije zato sto nju ne volim, nego zato sto Fridu volim malo vise, a pitanje je hoce li imati jos koju ovako lepu priliku da uzme slalomski globus. Za Mikaelu ima vremena, a i ima vec 2. :) Edited January 13, 2015 by Tolaa
Recommended Posts