Tolaa Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Tina ce biti medju 3 i nakon ovog vikenda preuzima vodjstvo u ukupnom poretku i ne ispusta do kraja marta. Prve dve stavke su ispunjene vec danas.
Timmy Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 (edited) Zasela na prvo mesto :) A sve je to lepo, al sto me nagovori da sklonim Viktoriu sa desetog mesta :D Edited December 5, 2014 by Timmy
Mauci Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Prve dve stavke su ispunjene vec danas. Neka, sto bi im davala laznu nadu. 1 down, 2 to go.
Timmy Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 (edited) Tina je deonicu izmedju drugog i treceg prolaza odvezla za pola sekunde do sekundu brze od svih ostalih. Prosto neverovatno. Edited December 5, 2014 by Timmy
Tolaa Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 A sve je to lepo, al sto me nagovori da sklonim Viktoriu sa desetog mesta Aaaa, na vreme sam rekla: Ja imam i Rebensburg, i ona je bila odlicna na treninzima. A ne znam sto ja uopste nekog savetujem, a jos manje sto me neko slusa. :D I prva i druga recenica je potvrdjena. Tina je razvalila taj sredisnji deo staze, nece joj ni sutra niko moci nista.
Timmy Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Ma salim se zeno, opusteno :D Imalo je smisla to sto si rekla, zato sam i poslusao. A naravno da mi zao jer sam sklonio Viktoriu kojoj sam cak i tacno mesto pogodio. Nije ni ovako lose - 6 pogodjenih, cak 3 na mestu (Tina, Anna i Cook na 9.), ali sa cetvrtom na pravom mestu bi bilo idealno. Kod muskih samo 5 pogodaka i samo 1 na mestu.
Tolaa Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Ma zezam se i ja, najozbiljnije sto napisem ovde je "aaaaaaaa" i "tooooooo". :D Mauci razvalio zenski spust na pogadjalici.
Tolaa Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 (edited) Tina se zeznula tamo gde je juce bila najbolja. :( Edit: To, Fenninger iza! :) Edited December 6, 2014 by Tolaa
Mauci Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Huh, dobro da se Tina nije prosula tamo. I tako kilava voznja je bila dovoljno dobra da je niko vise ne prestigne. Steta, moglo se i ovo dobiti mada je Lindsey stvarno dobro vozila danas.
Timmy Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Lindsey's back. :) Lep dan za skijanje. Ali americki podijum :O
Mauci Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Danas je dan povratnika. Lindsey, Reichelt, Schlirenzauer,...
Tolaa Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 I juce su sve 4 Amerikanke imale odlicne rezultate, podijum jeste iznenadjenje, ali nije bas toliko sokantan. A ako je morao da pobedi neko ko nije Tina, onda mi je drago sto je to Lindsey. Ali samo ovaj put. :)
Recommended Posts