Tolaa Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Odigraj pogadjalicu za sutra, mozes vec sad, nista te ne kosta. Ne mozes biti gori od mene kad su prognoze muskih brzinskih trka u pitanju. :D
valter Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Tolaa svaka cast za izbor pobednika :0.6: Spust se bas lepo zavrsio.Dal' su Austrijanci ucestvovali?
Timmy Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 (edited) Ja pogodih samo 5 u prvih 10. Realno je i ovo uspeh, jer mnogo skijasa ima sansu da udje u 10. Takodje sam pogodio pobednika, kao i Kuenga na 8. mestu. Videcemo za zene. Trenutne dve vodece uopste nemam u 10, tako da navijam da omase kapije :) Edited November 29, 2014 by Timmy
Tolaa Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Valtere, ja pogodila pobednika, ti iznenadjenja. :D Mada sam Osborne-Paradisa stavila u top 10. Timmy, moj fantazi protivnik ima obe vodece u timu, tako da potpisujem tvoje zelje. Mada Brignone moze i da pobedi sto se mene tice, samo da ne bude niko iz AUT. A pogadjalica ce mi ionako biti katastrofalna.
Tolaa Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Kako je Tini islo na Magonijevim stazama i dok je bio njen trener, vise se nicemu ne nadam ovde, sem da ce Brinjoneovoj mozda odgovarati. Austrijancu za postavku prve staze za svoje.
Tolaa Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Uf, oduva Zettel k'o Brem u prvoj! Tesko ce Tina na podijum.
Timmy Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Uf, oduva Zettel k'o Brem u prvoj! Tesko ce Tina na podijum. Ma bice podijum bre :)
Timmy Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Bravo za Brem Steta za Tinu. A ja je prognozirao na 4. mestu,. Sad se kajem :(
Recommended Posts