Tolaa Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Naucice, nije mogla imati bolju skolu od ovog danas. A i ja cu se zadovoljiti gledanjem od kuce.Sta je bio cilj pre pocetka sezone? Samo veleslalomski globus ili se razmisljalo i o velikom?
Mauci Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 O velikom globusu se razmislja vec godinama, prvi put je kao glavni cilj bio postavljen jos prosle sezone.
Tolaa Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Ja kao da sam negde procitala Andreinu izjavu da je veleslalom bio glavni cilj, da se konacno probije led s globusima, ali verujem ti, s obzirom na moje razumevanje slovenackog. Sramota me od same sebe da za njega koristim translator. :isuse:Danas opet osmesi, a to je najbitnije. :)
Mauci Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Nista, onda najbolje da pocnem pisati na slovenackom :)Pricala je Tina nedavno kako je prosle sezone bila jako razocarana jer nije ispunila glavni cilj, a to je veliki globus. A Massi uvek prica tako da moras "citati" izmedju redova. Inace, juce je glavni razlog za losu 2. voznju bila... kafa. Naime, Tina je popila previse kafe i posle se losije osecala. Ne znam, meni je to zvucalo kao bezvezan izgovor ali danas sam slusao jednog odlicnog trenera koji je potvrdio da kafa moze tako da ima ucinak na skijasa. Vrtoglavica, zamagljen vid,...Valjda je danas ispustila kaficu.
Tolaa Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Dok je Shiffrin verovatno izgrickala i nokte na nogama, ona je pila kaficu. :0.6: Dobro si mi rekao, da znam da ne predlazem kafu posle vecere! Bila bi danas prva posle prve voznje da nije bas oprezno skijala onaj strmi deo. Ali dobro je sto je pazila. Videcemo sad.Lenzerheide i sledece godine.
Mauci Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 (edited) Bravo Tina :Hail:Fantasticno, pobeda i za kraj. Hvala za ovu sezonu Edited March 17, 2013 by Mauci
Tolaa Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Bravooooooo! :D Sezona zavrsena onako kako je i pocela! :D
Tolaa Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Hvala i od mene, vredelo je cekati je sve ove godine! 2.414.
Mauci Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Uvek se smorim kad je kraj sezone, a narocito kad je ovakva sezona. Sta sad da radim sledecih 7 meseci?
Tolaa Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 E, to, ko bi rekao da pomisao da do oktobra necu imati razlog da ustajem pre 9 vikendom moze tako da SMORI! Super je bila sezona, vidi se i po broju strana koje smo ispisali, prosle jedva 3, ove 23. Sta ces da radis? Da organizujes veceru, da me je Tina ispostovala i bila 5. danas, pogodila bih u poen. Ali, drago mi je sto nije. :D Sumirano:Bane5 - 2013 :twak:Timmy - 2106 :rolf:Mauci - 2264 :ajde:Renne - 2282 :bee:Naa - 2359 :0.6:Tina - 2414 :Hail: (iliti Gut i Worley) i za ono Larino mazenje globusa.
Tolaa Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Da se prisetim jos jednom decka Kathrin Zettel i da kazem da mu je sve oprosteno nakon ovih "Lindsey + Tiger, to su srca dva" totalno cheesy fotki. Ko pravi photo shoot da bi na Facebook-u objavio da je u vezi? Pa ce joj sledece sezone raskid biti kriv kad je Tina opet bude razbijala.
Mauci Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Jedan je Kurt Gaubinger. Nesrecnik ce sigurno i u Sociju da se blamira dok ce se Tiger vozikati po travici.Btw, Tina ima slobodno par dana, pa drzavno prvenstvo i testiranja opreme za sledecu sezonu. I ona i Massi su sigurni da ce i sledece sezone osvojiti globus, ali sumnjaju da ce postaviti rekord sto se poena tice. Mada su se slozili da ima jos najvise rezerve u slalomu.
Tolaa Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 U pravu si, realno je ovo mnogo veci blam za Lindsey nego za Tigera. A Kurtu znas i prezime! Sad sam ga nasla na FB, svestran neki mladic. Skija, planinari, vozi reli, ucestvuje na biciklistickim maratonima... Nema Kathrin na fotkama, samo s ledja. :lolol:Neka uzme globus i jedno zlato na OI, nikakvi rekordi uopste nisu bitni. Ovaj ce ionako stajati verovatno dok ne bude bar 45 trka u sezoni. A slalom bi trebalo da bude ludilo sledece sezone, ako svi budu zdravi.
Recommended Posts