James Marshall Posted February 16, 2019 Posted February 16, 2019 Sjajna vožnja Vlhove u drugoj trci, ali Šifrin jeba kevu, rizikovala je za sve pare, ali ona kad vozi to uopšte ne izgleda kao neki rizik
Timmy Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 I još muški slalom. Hirser verovatno. Ipak se čuvao za ovo, nije skijao SG ni kombinaciju.
Timmy Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Nego, vraća se kombinacija. I u SK i na SP. 10 dana pošto su je debili ukinuli. Verovatno bilo žalbi da svih strana i idioti poklekli. Bravo bravo, bas me to raduje
werbatim Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Au, šta uradi Hiršer Kristofersonu u prvoj vožnji. Evo Panturo ipak spašava trku...
James Marshall Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Nevjerovatno sa koliko brzine i pouzdanja u sopstvenu snagu napada kapije, a opet sjajan ritam, tehnika i kontrola, uprkos tolikoj snazi i brzini. Djeluje kao da skija laganeze, ono, krstarenje, a onda vidiš vrijeme. I to sve u poređenju sa Kristofersonom, čovjekom fantastične tehnike, koji je napravio jednu grešku u drugoj polovini i opet kasni 1,70. Panturo jedva preživi kraj staze ali mora se rizikovati jbg
Grandilof Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Kakav ludak, jednostavno uzivanje za gledati.
Timmy Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Auuuu... Ocekivao sam da uzme zlato, ali ovo...
Timmy Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Dobar i Panturo. Nije mi jasno kako ovo posle onakve vožnje Kristofersena.
Timmy Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Ipak ispade da Kristofersen nije vozio odlično, iako se mogao steći takav utisak. Očigledno bilo više sitnih grešaka.
James Marshall Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Ili je bio isuviše konzervativan, njegovo to čisto skijanje hoće da zavara.
Timmy Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Da. Loš Felix. Nadao sam se potajno da može da iznenadi i dodje do medalje (bila bi četvrta uzastopna na SP), al jbga. A možda je dosta i jedno zlato od dvojice omiljenih skijaša, da ne preterujem Pa plus medalje Linzi i Aksela na oproštaju. I kkaošlag na sve Ilkino zlato i Hadalinovo o srebro. Odlično SP
Timmy Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 (edited) Kaže Panturo da je dosta umoran. I ne čudi. A to je možda i ključna razlika danas izmedju njega i Hiršera, Panturo skijao i kombinaciju, pa sz mu pre svega spust i treninzi istog, oduzeli dragocenu energiju. A današnji slalom ludački traje preko minut, pa smo ostali bez velike borbe njih dvojice. Mislim da će Hiršer dosta povećati prednost i lagano uzeti zlato (ako ne napravi veliku grešku naravno). A Panturo da peva ako zadrži srebro, bez obzira na veliku prednost. Ima već zlato i bronzu, pa bi mogao da kompletira medalje. Mada bih ja voleo da neko drugi iznenadi. Hadalin kiksnu, Jbga. Al tek on nema šta da žali. Edited February 17, 2019 by Timmy
Timmy Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Posle prve vožnje samo Panturo ns manje od sekunde i još četvorica manje od dve sekunde. Tek su ovim podacima vidi koliko je dominantan Hiršer. A i cela AUT reprezentacija, četvorica u prvih pet, a peti na 9.mestu. Možda se danas izvade za celo SP. Njihov ceo podijum bi im baš legao. Videćemo šta misli Panturo, ali i Kristofersen.
Timmy Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Pukla staza skroz za poslednjih 6-7, svasta je sad moguće.
Recommended Posts