February 11, 20196 yr Rezultati spusta garantuju jako zanimljivu borbu u slalomu. Razlike taman tolike da svi imaju sanse.
February 11, 20196 yr Bravo za Hadalina Jest da je imao sreće koliko je težak (startovao prvi u drugoj voznji, sa malim zaostatkom) al svakako ogroman uspeh. Bravo Slovenci
February 12, 20196 yr Ja sam to skroz zaboravio. A sad mi glupo da gledam kad znam rezultate. Svakako jebo timski paralel.
February 15, 20196 yr jesam li ja lud ili je Strahinja zavrsio kao 8 u veleslalomu? drugo vreme u drugoj voznji????
February 15, 20196 yr 12 minutes ago, Parsons said: jesam li ja lud ili je Strahinja zavrsio kao 8 u veleslalomu? drugo vreme u drugoj voznji???? Kvalifikacije, preko 100 takmicara, 25 se kvalifikuje za glavnu trku. Veliki uspeh momka. Iz regiona samo Kosi ispred, na sedmom mestu.
February 15, 20196 yr A drago mi zbog Vlhove (mada sam vise voleo da Viktoria uzme, al dobro, dosta je i srebro). Pisah skoro kako je najprijatnije iznenadjenje sezone. Pogotovu u GS.
February 15, 20196 yr Krece meni omiljeni muski GS. Prognoza: Hiršer Panturo Kristofersen i Kranjec dele bronzu
February 16, 20196 yr Dočeka i Kristofersen pobedu. Razvalio je drugu voznju. Hirser nezodovaljan srebrom, a ja prvi put navijao za Francuza. Ne mogu za ovu dvojicu :(