Jump to content
IGNORED

Skijanje

Bane5

Recommended Posts

Posted

Kako ih je oduvala u prvoj vožnji. Samo su dve bile u sekund i po zaostatka. Prosto neverovatno.

56.pobeda u karijeri. 13ta u sezoni.

Posted

Krece SP u Oreu. Sutra zenski SG, prekosutra muški. Pa dan pauza, pa kombinacija.

Za veliki broj skijasa ovo je oproštajno takmicenje. Lindsey, Svindal, Frida i jos nekolica, vise kod muskih.

Moguca velika borba u vecini disciplina. Svuda vise njih konkurise za medalje. A uvek bude i velikih iznenadjenja.

Posted

A da se popisam po FISu zbog Ester Ledecke. Devojka je čudo, ima dva OI zlata u razlicitim sportovima (skijanje i snowbord), a ovi umesto da od toga prave marketinšku pricu, oni joj poklopili termine takmicenja na SP. Ona na vreme primeti, posalje molbu da se valjda za 1 dan pomeri snowbord. A ovi je brutalno odbiju. 

Jebeni idioti.

Mislim da je na kraju izabrala skijanje, sto mi cudno jer na bordu ima vise sanse.

Posted

Zestok pad Linzi, srce mi je stalo u trenutku.

Posted

I pobedi Sifrin. Kapa dole :Hail:

Sofia srebro, Suter bronza.

Viktoria 7 stotinki iza prve i tek cetrvrta. Isti plasman imala i na prostom SP. Italijanke sve u 10, Austrijanke sve van 10.

Posted (edited)

Mada Jos Ledecka nije skijala. Al prosto mi nezamislivo da napravi sličan podvig.

Edit. Prvi put čujem njenu izjavu o trenutku kad je prosla kroz cilj na OI Videlo se da je zbunjena i da ne veruje, al sam mislio da je šok. Medjutim, iz njenog ugla, parafraziram: Vidim da sam prva i pomislim pokvario se merač vremena. Onda mi bude žao zbog organizatora, velki propust a ipak su ovo OI i baš šteta što im se to desava... Onda mi kamerman kaže raduj se prva si.  Ja mu kažem ma nisam šta ti je... :D

Edited by Timmy
Posted

Ode Ester na samo dno liste. To je njena realnost jbga.

Posted

Čemu hejt prema Šifrinovoj u nekim krugovima javnosti kada je em vanserijski talentovana, em slatka, em skromna ...  Ona i Vonova istinske su propagatorke alpskog skijanja ...

Posted

S obzirom kakve rezultate postiže, ima puno pravo da bude i arogantna, ali ona, čini mi se, nije ...

Posted

Do juce je slikala samo slalom, a ove sezone ima 4 nastupa i 4 pobede u SG. Prosto neverovatna dominacija.

Pa da joj se i oprosti lošije ponašanje.

Posted

Moje skromno mišljenje je da su oba super džija na svetskom, za žene i muške, dve ekstremno zahtevne staze, spust i tehničke će biti kamilica ...

Posted

Da. Oba SG su bila jako teška i zahtevna. Kao da je svaka kapija uža bar pola metra. Zato i veliki broj njih koji ne završavaju.

Ali ovo je svetsko prvenstvo. Staze moraju da budu teže. I ovde se pokazuje da li jesi ili nisi.

Pa ne očekuj kamilice ni u tehničkim disciplinama :)