Timmy Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Kako ih je oduvala u prvoj vožnji. Samo su dve bile u sekund i po zaostatka. Prosto neverovatno. 56.pobeda u karijeri. 13ta u sezoni.
Timmy Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Krece SP u Oreu. Sutra zenski SG, prekosutra muški. Pa dan pauza, pa kombinacija. Za veliki broj skijasa ovo je oproštajno takmicenje. Lindsey, Svindal, Frida i jos nekolica, vise kod muskih. Moguca velika borba u vecini disciplina. Svuda vise njih konkurise za medalje. A uvek bude i velikih iznenadjenja.
Timmy Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 A da se popisam po FISu zbog Ester Ledecke. Devojka je čudo, ima dva OI zlata u razlicitim sportovima (skijanje i snowbord), a ovi umesto da od toga prave marketinšku pricu, oni joj poklopili termine takmicenja na SP. Ona na vreme primeti, posalje molbu da se valjda za 1 dan pomeri snowbord. A ovi je brutalno odbiju. Jebeni idioti. Mislim da je na kraju izabrala skijanje, sto mi cudno jer na bordu ima vise sanse.
Timmy Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 I pobedi Sifrin. Kapa dole Sofia srebro, Suter bronza. Viktoria 7 stotinki iza prve i tek cetrvrta. Isti plasman imala i na prostom SP. Italijanke sve u 10, Austrijanke sve van 10.
Timmy Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 (edited) Mada Jos Ledecka nije skijala. Al prosto mi nezamislivo da napravi sličan podvig. Edit. Prvi put čujem njenu izjavu o trenutku kad je prosla kroz cilj na OI Videlo se da je zbunjena i da ne veruje, al sam mislio da je šok. Medjutim, iz njenog ugla, parafraziram: Vidim da sam prva i pomislim pokvario se merač vremena. Onda mi bude žao zbog organizatora, velki propust a ipak su ovo OI i baš šteta što im se to desava... Onda mi kamerman kaže raduj se prva si. Ja mu kažem ma nisam šta ti je... Edited February 5, 2019 by Timmy
Timmy Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Ode Ester na samo dno liste. To je njena realnost jbga.
stoka Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Čemu hejt prema Šifrinovoj u nekim krugovima javnosti kada je em vanserijski talentovana, em slatka, em skromna ... Ona i Vonova istinske su propagatorke alpskog skijanja ...
stoka Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 S obzirom kakve rezultate postiže, ima puno pravo da bude i arogantna, ali ona, čini mi se, nije ...
Timmy Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Do juce je slikala samo slalom, a ove sezone ima 4 nastupa i 4 pobede u SG. Prosto neverovatna dominacija. Pa da joj se i oprosti lošije ponašanje.
stoka Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Moje skromno mišljenje je da su oba super džija na svetskom, za žene i muške, dve ekstremno zahtevne staze, spust i tehničke će biti kamilica ...
Timmy Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Da. Oba SG su bila jako teška i zahtevna. Kao da je svaka kapija uža bar pola metra. Zato i veliki broj njih koji ne završavaju. Ali ovo je svetsko prvenstvo. Staze moraju da budu teže. I ovde se pokazuje da li jesi ili nisi. Pa ne očekuj kamilice ni u tehničkim disciplinama
Recommended Posts