Jump to content

Skijanje

Featured Replies

Inace ko zeli da redovnije prati desavanja preporucujem FB grupu balkan na snegu. Jesu moderatori kreteni sa ES, al dosta ljudi ucestvuje i prenosi sve bitne vesti.

• 3 months later...

Sledeci vikend pocinje sezona u Söldenu (ako bude povoljno vreme, prva kontrola snega je bila pozitivna).

Sinoc razmisljam o Zeldenu.. Brzo prodje pauza. Jedva čekam :)

Pocinje sezona :)

Ja zaboravila. :isuse: Sad videla rezultate na vestima, tako da ne vredi ni snimak trke da gledam. 

Vredi :) Dobra trka. Sifrin izgubila pride. 

Danas otkazano. 

Pihh.. A tamam se nalozio na omiljenu disciplinu :(

Mislim, i juce su najavili da sve ide ka danasnjem otkazivanju, al sam se sce nadao... 

Sad najduze skijaske 3 nedelje dok ne krenu redovno trke. 

Danas sam gledao snimak zenske trke (2. voznja), staza je vec bila krs, rezultati ocekivani, jedino se Brignone umesala u vrh a Rebensburg podbacila u drugoj voznji.

Bruner je posle pokidanih ukrstenih ligamenata u martu ove godine danas bila peta. Nekad je ta povreda mogla da znaci kraj karijere, sad ih opravljaju kao na traci.

Al nikad necu shvatiti ovo. Voze po 1 gs i onda pauza 3 nedelje, pa nastavak sezone.

• 3 weeks later...

Pocinje :)

Slalomi u Leviju, danas Z sutra M. 

Pomeren pocetak za 1h. I spusten start na dole. Vetar jak. 

Valjda nece otkazati. 

Melani  Melard nova operacija kolena i propusta i ovu sezonu. Drugu uzastopnu sa 20 godina. Bas sranje za takav talenat :(

A moj omiljeni Felix posle preskocene sezons juce polomio prst na ruci na treningu. Al ce da vozi sutra izgleda. 

Neureuther nece skijati sutra, vraca se u Nemacku na operaciju prsta.