Timmy Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Inace ko zeli da redovnije prati desavanja preporucujem FB grupu balkan na snegu. Jesu moderatori kreteni sa ES, al dosta ljudi ucestvuje i prenosi sve bitne vesti.
burekdzija Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Sledeci vikend pocinje sezona u Söldenu (ako bude povoljno vreme, prva kontrola snega je bila pozitivna).
Timmy Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Sinoc razmisljam o Zeldenu.. Brzo prodje pauza. Jedva čekam
Tolaa Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Ja zaboravila. Sad videla rezultate na vestima, tako da ne vredi ni snimak trke da gledam.
Timmy Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Pihh.. A tamam se nalozio na omiljenu disciplinu :(
Timmy Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Mislim, i juce su najavili da sve ide ka danasnjem otkazivanju, al sam se sce nadao... Sad najduze skijaske 3 nedelje dok ne krenu redovno trke.
burekdzija Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Danas sam gledao snimak zenske trke (2. voznja), staza je vec bila krs, rezultati ocekivani, jedino se Brignone umesala u vrh a Rebensburg podbacila u drugoj voznji. Bruner je posle pokidanih ukrstenih ligamenata u martu ove godine danas bila peta. Nekad je ta povreda mogla da znaci kraj karijere, sad ih opravljaju kao na traci.
Timmy Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Al nikad necu shvatiti ovo. Voze po 1 gs i onda pauza 3 nedelje, pa nastavak sezone.
Timmy Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 Pomeren pocetak za 1h. I spusten start na dole. Vetar jak. Valjda nece otkazati.
Timmy Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 Melani Melard nova operacija kolena i propusta i ovu sezonu. Drugu uzastopnu sa 20 godina. Bas sranje za takav talenat :( A moj omiljeni Felix posle preskocene sezons juce polomio prst na ruci na treningu. Al ce da vozi sutra izgleda.
burekdzija Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 Neureuther nece skijati sutra, vraca se u Nemacku na operaciju prsta.
Recommended Posts