Timmy Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Meni zao Slovenca, ali njemu je ovo prvi plasman u 10 u karijeri, pa odmah na podijum. Pevaće on mesec dana sad. Ali opet Norvezani. Svindal se polomio, Jansrud u očajnoj formi i maltene niotkuda Kilde sa brojem 30 do pobede
Jozef K. Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Tek sada sam stigao da vratim. Odličan dan. Uzbudljive trke, a i Slovenija na podijumu.
Tolaa Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Sad sam tek uspela da pogledam. Bravo za Slovence. :)
Tolaa Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Vec duze vreme ima problem s nogom, cele sezone skija na tabletama. Zabrinuti su, ali mislim da nije upitno da li ce skijati sezonu do kraja, osim ako se stanje drasticno ne pogorsa. Kaze i sam da ne dolazi u obzir da odustane sve dok bude mogao da stoji na skijama i da je spreman da rizikuje cak i ozbiljnije posledice.
Timmy Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Jansrud napokon do pobede I svih 6 pobeda u spustu Norvezani.
Timmy Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 A preteska staza na zenskom spustu. Ili ispadaju ili voze preoprezno, pa opet ispadnu :(
Timmy Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Jebote cemu ovo, ocigledno staza nije ni minimalno kavlitetna da se vozi na njoj. A nije ovo slalom vec spust. Ne razumem igranje sa zivotima sportiskinja.
Timmy Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Od prvih 7, samo dve zavrsile trku i to tako sto su drugu polovinu staze vozile uspravno sa konstantnim kocenjem. Ali Nadia odveze odlicno i prezivela. Valjda ce se sad taj trend nastaviti.
Tolaa Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 (edited) Ali zato Lindsey... Malo mi umanjuje zalost sto nema Tine, pa mogu bez problema da navijam da skuplja pobede. :) Edited February 6, 2016 by Tolaa
Tolaa Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Perfektna Gut danas. Daje makar neki privid trke za veliki globus.
Timmy Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Zanimljiv veleslalom u Japanu uz ocajnu stazu. Francuzi prva dva mesta. Pinturault drugi podijum u sezoni i druga pobeda, posle kombinacije. Faivre prvi put na podijumu u karijeri i junak dana deda Blardone na trecem mestu. Prvu podijum posle 10 godina Favoriti se nisu snasli, Svi do jednog.
Timmy Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Kristofersen sve bliži Hirseru u generalnom plasmanu. Žene ce izgleda i danas otkazati.
Recommended Posts