Mauci Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Svaka joj cast, valjda je sad dokazala i sebi da moze.
Timmy Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 I opet Norvezani, Kristofersen 4. pobeda u sezoni. Hirser aut. Svindal like this :)
Parsons Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 umro bill johnson, olimpijski prvak u spustu sa zoi u sarajevu. poznat je i po tome sto je skijanjem poceo da se bavi po kazni zbog maloletnicke delikvencije, imao je da bira ili u sivi dom ili ski internat.
SleeperSleep Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 (edited) jadan čovek. živeo je užasan život, naročito poslednjih godina. inače, danas je bio odličan sg u kicbilu. ako sutra bude lepo vreme kao danas, biće spektakularan spust. Edited January 22, 2016 by ikar
Musky Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 umro bill johnson, olimpijski prvak u spustu sa zoi u sarajevu. poznat je i po tome sto je skijanjem poceo da se bavi po kazni zbog maloletnicke delikvencije, imao je da bira ili u sivi dom ili ski internat. obratite pažnju na položaj skija nakon promene pravca... današnji spustaši bi ovo provozali sa 4-5 sekundi prednosti. Elan je keva.
Halvard Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Svindal pokidao prednje ukrštene ligamente kolena, mora na operaciju, gotova sezona. Moguće da neće biti spreman ni za početak sledeće.
Timmy Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Au jebote. Gledao sam ovlas trku jer sam radio, samo sam video da je dnf, nisam pojma imao da se sjebao... Kakva sezona :(
Jozef K. Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 On je najbolje izgledao posle pada. Ok, to je to što se tiče zlatnog globusa. Hiršer ponovo.
Timmy Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Zbog tamo nekih tenisa i ski trcanja nema prenosa
Recommended Posts