Jump to content

Skijanje

Featured Replies

Gledam konacan plasman, nekoliko drzava bas odlicno proslo.

Francuzi zlato. Nisu mogli ni da pomisle

Nemci sva 4 zavrsili. Fritz i Felix Medalje i plus odlicni plasmani Strasera na 10. i Schmida na 17. mestu.

Svedjani 5. 6. i 7. mesto, Hargin,. Mirer i Larson.

Hrvati 13. Zubcic :Hail: Ivica 15. i Vidovic 26 sa rednim brojem 48. I Zrncic-Dim 27.

Samo Austrajanci bez ijednog plasmana.

edit: ipak imaju Herbsta na 12. mestu.

Edited by Timmy

Savrseni Granz u drugoj voznji  :Hail:  :Hail:  :Hail: Drago mi je i zbog Felixa,zasluzio je jednu medalju.Horosilov se raspade  :isuse: Hirsera krenulo,prvo Olimpijada,sada Svetsko,pa onda ...

nekoliko drzava bas odlicno proslo.

Svedjani 5. 6. i 7. mesto, Hargin,. Mirer i Larson.

Uf, ne moze se za ovo reci da im je odlicno, prilicno su razocarani, nadali su se bar nekoj medalji.

:D Odlican kraj odlicnog prvenstva.

Meni se cini da se Rus nije toliko usrao koliko je strasno lose procenio stazu. Nekako je odvezao u slicnom ritmu kao prvu a ovde je trebalo nagaziti gas do daske.

Drago mi je za Grangea, veliki car.

A jbga. 3 kapije do cilja :(

Razlika izgleda ide na samo 80-ak bodova danas... :isuse:

Jansruda "krenulo",lose svetsko prvenstvo,izbio si juce zub.Sta je sledece? :isuse:

Ako neko ne zagine danas na srustu,bice sreca!!!

Toloo, napusti Maribor :mad: ;)

Sad je kasno. :cry: Ali za vreme druge voznje cu gledati cross country, mozda to "pomogne" Fenninger. 

Ma daj, gde ga izvuce?! 

Ed: Sutra mora biti podijum, inace cao veliki globuse.  :cry:

Edited by Tolaa

Ma uzima globus, opusteno.

Gde opusteno... :(

Nema medalje za Norvezane u muskom skiatlonu(1.Viljezanin(rus); 2.Kolonja(sui); 3. Harvi(can)). A, vise sam ocekivao neizvesnosti u muskom sprintu ali eto. Takodje je veliko iznenadjene da Marit Bjorgen nije uzela medalju zenskom skiatlonu.

Marit je bila gotova jos na klasik delu, jer je Kalla udarila premocan tempo i odskijala najbolji klasik u zivotu. Na kraju je to i nju verovatno kostalo zlata, jer nije ostalo snage kad je Johaug eksplodirala :Hail: na poslednjem velikom usponu.