Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Skijanje

Featured Replies

Noviji model je noviji model

Pretpostavicu da si mlad i da se ne razumes :P

• Replies 2.9k
  • Views 146k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lindsey Vonn se penzionisala 2019. Vratila se prosle godine posle 5 godina pauze, 40 godina mlada. Juče pobedila u spustu u St. Moritzu, danas zamalo opet.

• Kako je Braten "neki Norvezanin"? Jos prve sezone kad se pojavio, odmah je najavio koliko je dobar, pa onda cela sezona (mozda i vise) propustena zbog povrede, sad se vraca (a jos je dosta mlad)

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Prva hrvatska pobjeda u ženskom alpskom skijanju od 2006.! Zrinka Ljutić! 

Na koju ti mislis, Timmy? :D

Pa Tinu, jbte, ne na Zettel :) kakvo je to pitanje :o :D

edit: ajd ti presudi, objektivnija si :P

Edited by Timmy

A, dobro je, glas za tebe. :D Da si rekao Lindsey, onda bi James bio u pravu.  :fantom:

Lindzey je klasicna americka lepotica, ne volim ja to :)

Lindzey je klasicna americka lepotica, ne volim ja to :)

Da, da, slazem se. Kao glavna cheerleader-sica iz high-school filmova koja izlazi sa najvecom sportskom zvezdom/glavnim jebacem u skoli... i bukvalno. :D

Da me neko ne razume pogresno, nemam ama bas nista protiv nje, a za njene sportske uspehe mogu da stavim samo jedan ogromni :Hail:.

Da, sa Tajgerom je samo zaokruzena cela prica :D

A naravno da za sportske uspehe nema dileme. Svako joj cast na svemu 

Volim i ja Tinu, luda je i blesava i vozi kao zmaj, ali nešto ovako lijepo poput Feninger se rijetko rađa.

I onda niste patkometri :-D

Volim i ja Tinu, luda je i blesava i vozi kao zmaj, ali nešto ovako lijepo poput Feninger se rijetko rađa.

I onda niste patkometri :-D

+1

U ovom trenutku cu staviti po strani sto ne volim Austrijance,u skijanju :-)

Sto se tice same trke,Ana je odrzala cas.Jeste da je zamalo "odletela",ali se majstorski izvukla  :Hail:

Posto sam posteno promasio sa prognozom sa pocetka prvenstva,domace cure ce da razvale itd,probacu da nastavim u istom stilu.Hirser razvaljuje konkurenciju u poslednje dve trke,i ostali Austrijanci naravno.

:lolol: Opet nije patkometrija, samo valjda ukusi. Meni Anna jeste prelepa, ima osmeh za 5 medalja (a cak je i vise podnosim nego sve ostale austrijske skijase zajedno), ali je Tina zgodnija, a i ima "ono nesto". U svakom slucaju, slozicemo se da je ovo najlepse doba u istoriji zenskog skijanja. 

Naravno da Hirscher dobija obe. Domacini su skoro svi podbacili, tako da ga ni Ligety nece spreciti veceras. Onda ce sutra Shiffrin da popravi utisak i istera Tinu na 4. mesto. Za stotinku.

dosta gresaka u prvoj voznji, mogao bi neko iz druge grupe da uskoci u top 5.

Hirscher je jako pametno odvezao onaj deo izmedju 1. i 2. prolaznog vremena gde su mnogi gresili. Izmedju ta dva prolaza razni su pravili i po nekoliko desetinki prednosti u odnosu na njega, ali su ih svi izgubili na tom delu.

Do sada ovo izgleda kao otvoreno prvenstvo Austrije.Slovenci su im komsije,pa T.M.medalje tu ubrajam.Dokle vise?  :isuse: Male su razlike,pa je borba za drugo mesto otvorena.Hirser uzima zlato.

Mala,ali odabrana ovde prisutna grupa,je daleko od prave patkometrije.Mi smo mala deca za ostale topice  :D

Teddy :Hail:

Toooo, Teddy! :D Savrseno je odvezao drugu! :happy: