Tolaa Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Shiffrin ne gubi trke u zavrsnici, uvek ima fenomenalan finis, a sinoc je zavrsila kao Hirscher, "na petama". Samo ne on(i) veceras.
Timmy Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Večeras Felix osvaja A Mauci je pre nekoliko dana rekao da je Tina umorna i da ne očekujemo mnogo u poslednje dve trke. Nismo hteli da verujemo :)
Timmy Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 A mogla bi ti Naa malo da se potrudiš večeras i dobiješ nam ovog konkurenta za prvo mesto u našoj pogadjalici.
Tolaa Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Ladno je on prvi, a svo troje odavde ga sijemo u generalnom. Potrudicu se ako ce to pomoci Mauciju da bude prvi. :p
Timmi Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 prati li ko na forumu najbolji zimski sport biathlon? Upravo sam odgledao poslednju izmjenu muske stafete a nemam s kim da podijelim odusevljenje trkom.
James Marshall Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Ja gledam redovno ali sam mislio da slabo ko prati, ovdje su uglavnom fantazisti + antiaustrijanci, pošto Austrijanci ne furaju nordijske discipline, onda rekoh da ne uskačem sa nordijskim temama mada, biatlon je tri koplja iznad svih ostalih sportova (tu uključujem i sve ove trke na ledenim stazama)
valter Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Ko kaze da nemas? :D Dobi Sipulin u finisu,savrsen tajming za sprint.Semp nije znao sta ga snadje.Sto najgore po Nemca,izgubio je 38 sekundi prednosti. Sipulin
Zaz_pi Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 prati li ko na forumu najbolji zimski sport biathlon? Upravo sam odgledao poslednju izmjenu muske stafete a nemam s kim da podijelim odusevljenje trkom. Ja gledam, znalo se da ako Rus(Sipulin) udje izjednaceno u zavrsnicu sa Svabom da Sipulin dobija. On ima jednu od najboljih zavrsnica uz Francuza(Furkada), koji je najbolji na svetu i vodeci u SK. Nemac je morao ranije da napravi razliku ali je promaiso dva puta(oko 20s gubitka i plus Sipulin opdlicno skija i tako je skinuo 38s na pocetku poslednje izmene). Gleda li neko nordijsko skijanje(kros-kantri)? Ove godine Norvezani dominiraju ali ocekujem zanimljivije SP. Gleda li neko brzo klizanje?
valter Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Pratim sve zimske sportove,nije ni cudo kada sam iz grada u kojem je zima barem 4 meseca,a ako sneg nije do kolena ne racuna se da je pao.Gledam i Telemark skijanje Ove sezone sam malo ofalio,posebno biatlon.Pre se retko propustala neka trka.Cetiri skakaonice su maltene crveno slovo u kalendaru.O hokeju da ne pisem.Brzo klizanje volim,ali ga nisam gledao od Socija.Znam da je svetsko prvenstvo ovog vikenda u Herenvenu,ali ne odgledah ni jednu trku.Sto se tice kros kantrija,Norvezani su i na svetskom 2011,kod kuce,razbili sve ostale.
Timmy Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Ja sam nekad vise gledao bijatlon, al poslednjih godina dosta slabije. Mozda bi uz aktivan topik poceo ponovo :) Ajd Timmi otvori, ti si zapoceo temu.
Zaz_pi Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Pratim sve zimske sportove,nije ni cudo kada sam iz grada u kojem je zima barem 4 meseca,a ako sneg nije do kolena ne racuna se da je pao.Gledam i Telemark skijanje Ove sezone sam malo ofalio,posebno biatlon.Pre se retko propustala neka trka.Cetiri skakaonice su maltene crveno slovo u kalendaru.O hokeju da ne pisem.Brzo klizanje volim,ali ga nisam gledao od Socija.Znam da je svetsko prvenstvo ovog vikenda u Herenvenu,ali ne odgledah ni jednu trku.Sto se tice kros kantrija,Norvezani su i na svetskom 2011,kod kuce,razbili sve ostale. Jeste, SP ove nedelje u brzom klizanju i mislim da su Holandezi prilicno razocarani. Rusi, Ameri i naravno Sablikova im pokupili zlatne medalje kao sto su oni uzimali u Sociju. Uzeli su zlata "samo" na dugackim distancima kod muskaraca(5k i 10k) i onim poterama ali ja to ne racunam za ozbiljno Norvezani u nordijskom skijanju, narocito kod zena, aposlutno dominiraju ove sezone ali na Tur de ski su Belov iz Rusije i Kolonja iz Svjacarske pokazali da mogu da se nose. Ocekujem i da u muskom sprintu bude neizvesno plus na duzim distancama Kolonja, Helner iz Svedske, Belov i Legkov iz Rusije mozda neki Kanadjanin ili Poltaranjin iz Kazahastana udju u zanimljive duele sa Norvezanima. Sto se tice zena milim da ce Norvezanke rasturiti, mozda Kala iz Svedske i Kovalcik iz Poljske nesto urade na distanci, mozda neko iznenadi u sprintu ali jako tesko.
valter Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Jeste, SP ove nedelje u brzom klizanju i mislim da su Holandezi prilicno razocarani. Rusi, Ameri i naravno Sablikova im pokupili zlatne medalje kao sto su oni uzimali u Sociju. Uzeli su zlata "samo" na dugackim distancima kod muskaraca(5k i 10k) i onim poterama ali ja to ne racunam za ozbiljno Norvezani u nordijskom skijanju, narocito kod zena, aposlutno dominiraju ove sezone ali na Tur de ski su Belov iz Rusije i Kolonja iz Svjacarske pokazali da mogu da se nose. Ocekujem i da u muskom sprintu bude neizvesno plus na duzim distancama Kolonja, Helner iz Svedske, Belov i Legkov iz Rusije mozda neki Kanadjanin ili Poltaranjin iz Kazahastana udju u zanimljive duele sa Norvezanima. Sto se tice zena milim da ce Norvezanke rasturiti, mozda Kala iz Svedske i Kovalcik iz Poljske nesto urade na distanci, mozda neko iznenadi u sprintu ali jako tesko. Cuo sam da su Holandezi "zakazali" na domacem ledu.Za potere se slazem Danas su na trkama u obe konkurencije Norvezani imali po pet takmicara u prvih deset,malo li je?Kod zena Norvezanke imaju ubitacnu ekipu,sto ti napisa,Kala i Kovaljcuk mozda mogu da ih ometu.Kod muskaraca je zanimljivije.
Tolaa Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 (edited) Stvarno bi mogao neko da otvori temu za nordijske discipline, da sama sa sobom pricam o cross country-ju, posto ispratim sve trke. :) Edit: Inace su kod zena ove sezone bile samo 3 od 24 trke u kojima nije pobedila neka od Norvezanki (Bjoergen 12 puta, Johaug 6). Edited February 15, 2015 by Tolaa
burekdzija Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 (edited) Bas je duga i/ili cudno postavljena staza za prvu voznju. Edit: a Feliksa je urekla Lindzi posto je izjavila da ce uzeti zlato. Edited February 15, 2015 by burekdzija
Recommended Posts