Jump to content
IGNORED

Skijanje

Bane5

Recommended Posts

Posted

Da li je moguce da Ligeti nije promasio neku kapiju? Kao spust da je vozio.

Posted

To je Ligety kad vozi kako ume.

Sutra cu verovatno da propustim prvu voznju, moram na peti rodjendan. Najvise mi zao sto necu videti Kurtovu izjavu ljubavi.  :cry: Mauci, tebe zaduzujem za screenshot ili makar detaljan opis. 

Posted

Ja propustio obe sinoćnjeg vožnje, a moja omiljena disciplina :(

Danas sam tu :)

Posted (edited)

Bar smo videli Nevenu :) Ako i ne bude trajao prenos do nje, ne možemo reći da nije bila u prenosu :)

Samo jedna nije zavrila trku dosad - i to baš ona....

Edited by werbatim
Posted

Teško će Tina do medalje..

Nema sanse, nije to to.

Posted

Nema Tina sanse za medalju. I Frida i Sarka su daleko ispred, o Mikaeli da ne pricam. 

Posted

Da se ne biste zabrinuli :D, napisala sam jos sinoc da cu propustiti prvu voznju zbog decijeg rodjendana. Ali ipak sam uspela da izvedem manevar za paljenje TV-a i odgledam dobar deo prvih 15-ak.

Posted

Nema Tina sanse za medalju. I Frida i Sarka su daleko ispred, o Mikaeli da ne pricam. 

Samo ako,ne daj boze padne,Sifrinova nece uzeti zlato.Za ostale medalje kokurisu sve do Zetelove.

Jeste i nije tema topica ali evo,pitanje za vas koji vise pratite Tinu,da li je onaj stariji gospodin njen izabranik?Ljubav nema granice,ali da nije malo velika razlika u godinama,tim pre jer Tina je Tina.

Posted

Pod starijim gospodinom mislis na Andreu Massija? Jeste i izabranik (15-16 godina stariji) i vodja Team to aMAZE i covek koji je najzasluzniji za to sto je Tina danas ovo sto jeste.

Posted

Ako je to gospodin kojeg su pokazali,u crnoj jakni,malo pre Tininog starta,onda jeste.Meni se ucinio starijim.Zar pre njega Tinin trener nije bio takodje Italijan,takodje stariji,i zar nisu dobri rezultati poceli sa njim?Nisam upucen u temu.

Posted

Brkas loncice. :) Sa Massijem Tina saradjuje vec 7-8 godina, u vezi su nesto krace od toga, on je glavni u timu, rezultati su krenuli s njim, a u poslednjih par sezona se promenilo nekoliko trenera, ali on je uvek tu.

Posted

Brkam  :isuse:  Hvala na info.,necu vise brkati  :D