Timmy Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Noviji model je noviji model Pretpostavicu da si mlad i da se ne razumes :P
Timmy Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 (edited) Pa Tinu, jbte, ne na Zettel :) kakvo je to pitanje :o :D edit: ajd ti presudi, objektivnija si :P Edited February 12, 2015 by Timmy
Tolaa Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 A, dobro je, glas za tebe. :D Da si rekao Lindsey, onda bi James bio u pravu.
Timmy Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Lindzey je klasicna americka lepotica, ne volim ja to :)
Tolaa Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Lindzey je klasicna americka lepotica, ne volim ja to :) Da, da, slazem se. Kao glavna cheerleader-sica iz high-school filmova koja izlazi sa najvecom sportskom zvezdom/glavnim jebacem u skoli... i bukvalno. :D Da me neko ne razume pogresno, nemam ama bas nista protiv nje, a za njene sportske uspehe mogu da stavim samo jedan ogromni .
Timmy Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Da, sa Tajgerom je samo zaokruzena cela prica :D A naravno da za sportske uspehe nema dileme. Svako joj cast na svemu
James Marshall Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Volim i ja Tinu, luda je i blesava i vozi kao zmaj, ali nešto ovako lijepo poput Feninger se rijetko rađa. I onda niste patkometri :-D
valter Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Volim i ja Tinu, luda je i blesava i vozi kao zmaj, ali nešto ovako lijepo poput Feninger se rijetko rađa. I onda niste patkometri :-D +1 U ovom trenutku cu staviti po strani sto ne volim Austrijance,u skijanju :-) Sto se tice same trke,Ana je odrzala cas.Jeste da je zamalo "odletela",ali se majstorski izvukla Posto sam posteno promasio sa prognozom sa pocetka prvenstva,domace cure ce da razvale itd,probacu da nastavim u istom stilu.Hirser razvaljuje konkurenciju u poslednje dve trke,i ostali Austrijanci naravno.
Tolaa Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Opet nije patkometrija, samo valjda ukusi. Meni Anna jeste prelepa, ima osmeh za 5 medalja (a cak je i vise podnosim nego sve ostale austrijske skijase zajedno), ali je Tina zgodnija, a i ima "ono nesto". U svakom slucaju, slozicemo se da je ovo najlepse doba u istoriji zenskog skijanja. Naravno da Hirscher dobija obe. Domacini su skoro svi podbacili, tako da ga ni Ligety nece spreciti veceras. Onda ce sutra Shiffrin da popravi utisak i istera Tinu na 4. mesto. Za stotinku.
SleeperSleep Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 dosta gresaka u prvoj voznji, mogao bi neko iz druge grupe da uskoci u top 5.
Tolaa Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Hirscher je jako pametno odvezao onaj deo izmedju 1. i 2. prolaznog vremena gde su mnogi gresili. Izmedju ta dva prolaza razni su pravili i po nekoliko desetinki prednosti u odnosu na njega, ali su ih svi izgubili na tom delu.
valter Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Do sada ovo izgleda kao otvoreno prvenstvo Austrije.Slovenci su im komsije,pa T.M.medalje tu ubrajam.Dokle vise? Male su razlike,pa je borba za drugo mesto otvorena.Hirser uzima zlato. Mala,ali odabrana ovde prisutna grupa,je daleko od prave patkometrije.Mi smo mala deca za ostale topice :D
Recommended Posts