Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Putovanje u Hrvatsku

Featured Replies

On 17. 7. 2025. at 20:45, stajebrebilo said:

Backa Palanka - pa se kod Spačve ukljucis na autoput, Ilok - nema zive duse na GP, malo duze okolo, ali je sve bolje od stajanja na vrelom asfaltu.

Evo da potvrdim ovo, Spačva u odlasku možda sat (slobodna procena)

Batrovci u odlasku pre desetak dana - više od 4 sata guranja s drugim autima, bukvalno guranje ko će da se umetne u dva reda od postojećih pet, horor isuse

• Replies 202
  • Views 29.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• stajebrebilo
    stajebrebilo

Backa Palanka - pa se kod Spačve ukljucis na autoput, Ilok - nema zive duse na GP, malo duze okolo, ali je sve bolje od stajanja na vrelom asfaltu.

• ako nekom treba, znam da ima kombi beograd split, 60 eura  

• bio sam ja u novembru, Sibenik/Zadar/Primosten/Makarska. Parkirali smo i napolju i u javnim garazama. Da budem iskren, nije mi bilo bas svejedno ali apsolutno nikakvih problema nije bilo.

Posted Images

Mozda nekom i ovo koristi:mi smo krenuli u nedelju 3. Avgusta u 6 ujutro. Pratili Board watcher i odlucili za Batrovce. Ukupno se zadrzali 35 minuta na obe strane. Kod Novske usli u nevreme vozili do ZG 90 na sat. Odatle pocinju muke jer je do ispod Karlovca jezivo, putovali dva sata. Svako malo kolona stoji pa krene, cak jednom u tunelu. U Split luku stgli 17.45

Povratak preko BiH je isti vremenski, jedno dva sata proveli kod Jablanice u koloni. Takodje i bosanska putarina (vise proveo u redu nego sto sam vozio) kod Sarajeva. Dalje isli na Loznicu. Ova tura je znacajno jeftinija kako zbig putarine tako i benzina potrosenog (Bosna je skoro 200 km kraca). Nije lako kako god da obrnes)

• 8 months later...

Jel isao neko na Batrovce kolima skoro? Da li se iole normalozivala situacija sa prelazom?

Da li je možda kroz Bosnu pametnije ići?

Edited by goofs

1 minute ago, goofs said:

Jel isao neko na Batrovce kolima skoro? Da li se iole normalozivala situacija sa prelazom?

Išao ja prošle nedelje, sat vremena u oba smera na HR strani (išao u HR u pola 8 ujtru, vraćanje oko 2 popodne), kod nas, kao pustinja u Arizoni u podne...

Ako ti je to puno idi na Tovatnik i Šid, tamo je i sa HR strane uglavnom Arizona, ali imaš da se vozaš malo okolo......

Edited by radisa

A to kad si se vracao u 2 popodne, jel bila kolončina u suprotnom smeru? Pitam za matorce, njima je polazak u 8 ujutru poteškoća.

1 minute ago, goofs said:

A to kad si se vracao u 2 popodne, jel bila kolončina u suprotnom smeru? Pitam za matorce, njima je polazak u 8 ujutru poteškoća.

Pa otprilike istao kao i u pola 8 ujtru, tj, mislim da je trenutno oko sat vreman standard... Pričao sam sa još nekim ljudima koji su prelazili, i to je bilo to 45 minuta do sat i po...

Recimo, kad sam se vraćao, da sma pogodio drugu kolonu, moglo je biti i 45 minuta, ali, opet moglo je biti i više od sat, gledajući kako se kolone pomeraju...

Inače, smao procedura traje kratko, ništa duže od dam pasoš i sačekam, osim što mora da se izađe iz auta, i tu je problem, jer ljudi kad izlaze iza auta, umesto da izađu i da se vrate, obave još jedno 300 radnji, koje su mogli da obave u koloni dok su bili... ali, jbg... DObro, bilo je situacija i da su retardi pa ne mogu da stanu ispred kamere, kako treba...

Edited by radisa

16 minutes ago, goofs said:

Verovatno nije, pošto se i oni žale na spor prelazak i duge kontrole, bar na Gradiški