ToniAdams Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 dajte ideju za nekolikodanski zabod na istarskom primorju. gej i iza magistrale stop.
Krampa Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 On 1.8.2018. at 8:42, ToniAdams said: dajte ideju za nekolikodanski zabod na istarskom primorju. gej i iza magistrale stop. Ima dobro svingersko odmaraliste. Prije magistrale. U hladu
đorđe geprat Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 meni je ćera trenutno po ko zna koji put u sućuraju na hvaru. uživa tamo sa svojom "lošijom" polovinom. i sam dobro poznajem sućuraj (doduše iz predratnih dana) i mogao bih da ga preporučim.
copkillah Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 1 hour ago, Krampa said: Ima dobro svingersko odmaraliste. Prije magistrale. U hladu a zato ga ti šalješ tamo...
Krampa Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 36 minutes ago, copkillah said: a zato ga ti šalješ tamo... Uh mogu misliti na šta je obračun izgledao
ToniAdams Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 E nisam vido ovo, zabodena Fažana, baš prekoputa Brijuna.
InvisibleLight Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 i na galebove stijene, za plivanje kroz pecinu i cliff jumping: (zasto je ovaj topik preuzeo sadrzaj 'mediteran kakav je nekad bio' topika, sto se ne objedine?)
Zis Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 8 hours ago, ToniAdams said: E nisam vido ovo, zabodena Fažana, baš prekoputa Brijuna. najgrđa obala na Jadranu
precog Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 9 hours ago, ToniAdams said: E nisam vido ovo, zabodena Fažana, baš prekoputa Brijuna. zabodi brijune, a za ostalo uzni rentacar i obidji zaledje.
Behemoth Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 Probaj i konobu Feral kad si već u Fažani. Ja bio u junu, fino spremaju ribu.
Behemoth Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 A za Brijune, išao sam preko zvanične turističke organizacije, i bilo je super. Mislim da je oko 30e za jednu osobu, ali dobiješ vodiča, vožnju vlakićem i turu oko ostrva koja traje par sati. Ako odeš pre podne, možeš odradiš turu sa vodičem, i onda blejiš solo. Odličan celodnevni izlet.
Recommended Posts