Jean-Luc Picard Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ne pada mi na pamet da potrošim nekoliko minuta svog života na čitanje ovoga. Naročito nakon što videh dudin post i ovu kvotovanu rečenicu. Ako ima još neki sličan biser, nemojte se stideti da ga istaknete. Grehota da propada...
duda Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 meni zbilja nije jasno koji su bolidi ovi sa eurosporta. ajd' što rid neće da se skloni sam, to još mogu i da razumem al' da ga neko plaća za ove budalaštine, to je za bisere. do sada nisam videla ni jedan pozitivan komentar na bilo koji njegov tekst. na ovaj poslednji su usledile sprdačine a ne komentari. i to svi do jednog od 69. jbt, ja bih se sakrila u mišju rupu (bar na godinu dana, dok se ne zaboravi :P) da me 69 ljudi popljuje jednoglasno.
anantaram Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Da je covek promasio profesiju je odavno svima jasno.
anantaram Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 (edited) 1 misaoni proces Edited December 30, 2011 by anantaram
deeps Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 (edited) Najbolji je ovaj celavi lik sa bradom iza. edir: u stvari deluje kao da je ubacen, ali svejedno, ipak je smesno Edited December 30, 2011 by deeps
bergasa19 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=qrfGHwPnG2U&feature=player_embedded
Recommended Posts