Jump to content

Tenis-humor

Featured Replies

• Author

Sve što ste hteli da znate o Mihaelu LLodri a niste imali koga da pitate ili šta Ivan Ljubičić drži u ormariću. :lol:

Reveal hidden contents

• 1 month later...

Da prekratimo vreme do novih značajnijih dešavanja... jel prepoznajete nekoga sa ove slike? :D406348333.jpg

meni je ovaj procelavi poznat. nije valda ovaj u beloj majici nadal.

Ma kakav Nadal. Pa samo biceps da pogledaš i jasno ti je da nije Rafa...

nalbi nagnava monaka dok se ćela naslađiva sa strane.to je naravno bilo lako. ako su ovo pored neki bgđani i bgđanice, njih ne znam.

Edited by nisam ja

On 30. 9. 2011. at 6:53, Jean-Luc Picard said:
Ma kakav Nadal. Pa samo biceps da pogledaš i jasno ti je da nije Rafa...
Nadala sam lupio, ali mi je procelavi sa crvenim satom poznat.
  On 30. 9. 2011. at 8:14, nisam ja said:
nalbi nagnava monaka dok se ćela naslađiva sa strane.to je naravno bilo lako. ako su ovo pored neki bgđani i bgđanice, njih ne znam.
Pa dobro, ti nisu ni bitni ...:D.... Osim možda Čele u crnoj majici koji sedi i takodje se nasladjuje. Snimljeno na nekom BG splavu tokom DC meča...

pa to sam i reko. Ćela. a ovaj ćelo stvarno podeća na benetoa bez tupea.

Nalbandian je onaj u plavoj kosulji sto vata ovog u beloj majici za sise ako se ne varam...

Monako?Ovo moze kao "prikljuceni sabani i splavari" na (odgovarajuci) Noletov topik.

Edited by anantaram

Pa da! Monako je "uhvaćen za sisu" od strane Nalbandiana a Čela sedi u crnoj majici i to je to...Primetan je i nedostatak finog i kulturnog Delpotra... biggrin.gif

Nove slike na ATP sajtu! :s_w: Sad je u fazonu neki znojav sa debilskim osmehom styling.tipsa

Edited by anantaram

• 1 month later...
Ovaj covek je neunistiv :Hail: :Hail:

jbt, jel ovog coveka placaju za ovo? seriously? :D

meni je ovaj deo vrh

Murray has to make this his time. He will simply never have a better chance to win Grand Slams, and the only person standing in his way is Roger Federer.
a kao novaka i rafu je apsolvirao na gs :isuse::lol: