Jump to content
IGNORED

365(ne)lepihdana

kim_philby

Recommended Posts

Posted
E sad, gde povući crtu?... Nisam se puno uživljavao u sam blog, ali podatak da je čovek suvlasnik firme Saturized iz NS govori da nije baš prodavac magle: tamo radi mislim tridesetak ljudi, imam par poznanika koji su tamo, ok je ta priča. Rade uglavnom za inozemstvo, a mislim i da nije puki outsorce.
pa dobro, moguće je prodavati ovu kvazireligijsku maglu i inostrancima. meni je ceo taj life coach, ____________ (bilo koja engleska reč upotrebljena za otimanje para), viral, itd, presmešan. ali ok, ako ima ovaca, ima i ko će da ih šiša.
  • Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• morgana

152

• Turnbull

137

• Аврам Гојић

120

• gospa buba

87

Posted

Ma firma ne radi lajf koučing, nego web dizajn i programiranje. On ovo u slobodno vreme valjda.

Posted
Ma firma ne radi lajf koučing, nego web dizajn i programiranje. On ovo u slobodno vreme valjda.
pa dobro, mene interesuje slobodno vreme :D
Posted

Ok, ne kažem da je to opsenarenje pametno (štaviše), nego da čoveka treba drugačije posmatrati u odnosu na Istoka. Istok isključivo prodaje maglu, ovaj lik radi i nešto konkretno. Valjda.

Posted
Ok, ne kažem da je to opsenarenje pametno (štaviše), nego da čoveka treba drugačije posmatrati u odnosu na Istoka. Istok isključivo prodaje maglu, ovaj lik radi i nešto konkretno. Valjda.
u to ime, ja ću 30 dana da pijem rakiju...
Posted (edited)

napisao sam. dečko razbija posao (nije outsource. sami developuju i nabavljaju poslove. mislim da imaju i predstavništvo u kanadi), ali drugi deo njegovog života je 365 dana lep sa tim budalaštinama, zato je interesantan

Edited by Ravanelli
Posted

Pa dobro, voli čovek, neka cveta tisuću cvetova i takoto, dok nije parazit poput populacije internet gurua (koja se širi svakim danom, izgleda).

Posted (edited)

nisam baš za suživot sa glupostima koje proizvode sjebane ljude

Edited by Ravanelli
Posted

Nisam čitao blog, niti mislim - jer to jesu gluposti; ptičice, cveće i pozitivne misli. Koliko sam čuo od poznanika kojeg sam pomenuo, firmica je sasvim ok, njih dva drugara počeli od ničeg pa posle 6-7 godina zapošljavaju preko 30 ljudi - što je samo za :ziga: u Srbiji Danas. A da li neko posle tretmana blogom postaje sjeban, nemam pojma; izlagao sam se tolikim blogovima pa mi ništa ne fali... mislim bar.Oću da kažem: lik mi izgleda svakako manje sjeban nego mi hejteri na poluopskurnom forumu.

Posted

ako radi, zaposljava ljude, isplacuje im plate na vreme (umesto da im daje pare™), neka pise sta zeli, bolje da pise nego da pije rakiju.

Posted (edited)

Dragan Varagić - Kako zaraditi 2000 eura mesečno odmah nakon završetka studija?Kako „preživeti“ aktuelan sistem obrazovanja? Na koji način doći do potrebnih iskustava u poslu za vreme studija? Zašto nije tačno da nema posla i da nema para? Da li je kriv politički sistem, političari, profesori... za situaciju u kojoj se nalazite baš vi?U predavanju na temu „Kako zaraditi 2000 eura mesečno odmah nakon završetka studija?“ biće dati odgovori na ova i na još neka pitanja u vezi sa načinima prevazilaženja problema zapošljavanja studenata nakon studija, a ti isti odgovori verovatno neće biti najprijatniji za slušanje...Hoće neko da idemo da prozivamo ovog pajaca? ^_^

Edited by Oxymoron
Posted

Uh, ja bih isao, ali cenim da ce biti u nekom popularnom terminu™, a da bi mi poslodavac zamerio da propustim posao da bih napusavao mentola.

Posted

Da li je normalno što ja sada baš onako fizički jako mrzim Varagića i što mu iskreno želim sve najgore u životu ?

Posted

naravno da je normalno. to sto radi je podsmevanje sirotinji. za to u izvesnim istorijskim okolnostima strada imovina, a lete i glave.