Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

365(ne)lepihdana

Featured Replies

Upoznao ljude koji misle da je Istok car... :isuse:

• Replies 2.9k
  • Views 315.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Nije to uopšte čudno, ima takvih jako puno.

#huoj2012Pratite, zaista vredi. Hrvatska PR elita se ne razlikuje mnogo od ovdašnje. PRovka Ankica Mamić koja radi za ubicu na mestu potpredsednika vlade i neke tajkune, misli da je "covek sam merilo svih stvari" i u predavanju na temu Etika i moral u PR praksi dodaje: "Nista nije apsolutno pozitivno ili negativno i moramo se ukljuciti u normiranje".

Edited by pacey defender

Follow

kizapproved_normal.pngZoran Torbica@torbicaNije za paradu u ovom momentu i na ovaj način! @USEmbassySerbia: @torbica je za#PayPal i Parada ponosa @OnlineDanas

3:58 PM - 29 Sep 12 · Embed this Tweet Tweet text Image will appear as a link 2hAvatar_-_guza_normal.jpgMirjana Mimica@Mahlat@torbica Nije trenutak, nije trenutak.... E, sad je kasno...@USEmbassySerbia @OnlineDanasDetails

2hpalogo_normal.JPGU.S. Embassy SerbiaVerified@USEmbassySerbiaAko ste glasni za #PayPal budite i za ljudska prava. Uvek je pravi trenutak @torbica @OnlineDanasDetails

2hVenice_20-_20Ljuba_1342807322882_o_normal.jpgL.J. McHoneyman@lyooba@USEmbassySerbia @torbica #PayPal Dragi US of A,a,da li kod vas moze Meksikanac,Brazilac,Kinez ili who ever da se skoluje na maternjem?Details

2hrjqcmjmdter39po7vhzn_normal.jpegBoris Milićević@bobomealAjd, @torbica ako ti @USEmbassySerbia stavi PayPal i Pride u istu rečenicu znaš šta ti je činiti. :-)Details

2hkizapproved_normal.pngZoran Torbica@torbica@bobomeal Sočan :-*Details

Edited by Syme

Zoran Torbica@torbicaVerbalno nasilje je gore od fizičkog nasilja. Bolje me mlatni, nego da mi kenjaš.

45]
    45]
    kizapproved_normal.png
    Zoran Torbica
    @
    torbica
    .
    @
    USEmbassySerbia
    da li je vama jasno koliko se arogantno ponašate mešanjem u unutrašnje stvari Srbije? Hoćete da me bombardujete?

45]

Follow

kizapproved_normal.pngZoran Torbica@torbicaSamo bombardovanje? @USEmbassySerbia: smatramo da nasilje kao odgovor na postojanje razlicitosti u drustvu nema opravdanje @torbica @valex

Kakva je ovo ljigava smradina, majko mila, pa ovo je neverovatno. Skini mu PR glazuru i dobiješ dnevnik RTS-a cirka 98. Mešanje u unutrašnje stvari? Jebem ti budalu glupu.

Edited by Syme

Torbica nije gadljiv na mešanje u unutršnje stvari Srbije kada treba da se naplati honorar

Zoran Torbica, direktor Centra za razvoj interneta bio je gost – predavač na novoj PR debati Instituta za održive zajednice (ISC) na kojoj je bilo reči o poboljšanju on line komunikacije organizacija građanskog društva. Debata je, ovog puta, bila namenjena predstavnicima programa koje podržava USAID Srbija i cilj je bio da se PR osoblju predstave brojni alati i tehnike koji će im omogućiti kvalitetniju upotrebu novih medija.
      http://www.iscserbia.org/serbian/news/news/article/zoran_torbica_na_pr_debati_isc.php

buahaha, parada nije kiza approved :rolf:

istok torbica torbica sonja torbica istok sisa istok sisa torbica sonja sisa torbica

kizapproved_normal.pngZoran Torbica@torbica.@bobomeal je gay, ja hetero i nemamo problem i nećemo paradu ponosa :-)proxy.jpg?t=FQQVBBhMaHR0cDovL2Rpc3RpbGxlcnlpbWFnZTYuaW5zdGFncmFtLmNvbS9hZDJiYTM5MjBhNGUxMWUyYjEwZTEyMzEzODIwNDA2MF83LmpwZxQCFgASAA&s=EjEPKGQZk-V4q5XAEe29u7blRam4ZoNb5Ex-pXWC8RY

Edited by Syme

• 161737_100001901555347_508067628_q.jpgIstok Pavlovic Ok, krenuo sam u čišćenje hejta. Dosta je bilo. Blokirao sam Dobrivoja i sve ljude koji su lajkovali njegov komentar. idite pa kačite mami na Wall da je plagijator, lopov itd. Ovde od sada samo 100% pozitivne energije i 0% tolerancije za hejt.2 hours ago · Like · 27samo veselo, samo veselo...

ne znam da li pripada ovom topicu, ali... procenite sami: ivan tokin - super

naravno da pripada