September 20, 201212 yr #huoj2012Pratite, zaista vredi. Hrvatska PR elita se ne razlikuje mnogo od ovdašnje. PRovka Ankica Mamić koja radi za ubicu na mestu potpredsednika vlade i neke tajkune, misli da je "covek sam merilo svih stvari" i u predavanju na temu Etika i moral u PR praksi dodaje: "Nista nije apsolutno pozitivno ili negativno i moramo se ukljuciti u normiranje". Edited September 20, 201212 yr by pacey defender
September 20, 201212 yr Aleksandra Kolaric @Alex_KolaricMamic zavrsila s Kantom...ja dodajem: Zvjezdano nebo nada mnom i moralni zakon u meni #huoj2012Collapse Reply Retweet Favorite Brate.
September 29, 201212 yr Follow Zoran Torbica@torbicaNije za paradu u ovom momentu i na ovaj način! @USEmbassySerbia: @torbica je za#PayPal i Parada ponosa @OnlineDanas Reply Retweet Favorite 3:58 PM - 29 Sep 12 · Embed this Tweet Tweet text Image will appear as a link 2hMirjana Mimica @Mahlat@torbica Nije trenutak, nije trenutak.... E, sad je kasno...@USEmbassySerbia @OnlineDanasDetails Reply Retweet Favorite 2hU.S. Embassy SerbiaVerified @USEmbassySerbiaAko ste glasni za #PayPal budite i za ljudska prava. Uvek je pravi trenutak @torbica @OnlineDanasDetails Reply Retweeted Favorite 2hL.J. McHoneyman @lyooba@USEmbassySerbia @torbica #PayPal Dragi US of A,a,da li kod vas moze Meksikanac,Brazilac,Kinez ili who ever da se skoluje na maternjem?Details Reply Retweet Favorite 2hBoris Milićević @bobomealAjd, @torbica ako ti @USEmbassySerbia stavi PayPal i Pride u istu rečenicu znaš šta ti je činiti. :-)Details Reply Retweet Favorite 2hZoran Torbica @torbica@bobomeal Sočan :-*Details Reply Retweet Fa Edited September 29, 201212 yr by Syme
September 29, 201212 yr Zoran Torbica @torbicaVerbalno nasilje je gore od fizičkog nasilja. Bolje me mlatni, nego da mi kenjaš.
September 29, 201212 yr 45] 45] Zoran Torbica @ torbica. @ USEmbassySerbia da li je vama jasno koliko se arogantno ponašate mešanjem u unutrašnje stvari Srbije? Hoćete da me bombardujete? 45] Follow Zoran Torbica@torbicaSamo bombardovanje? @USEmbassySerbia: smatramo da nasilje kao odgovor na postojanje razlicitosti u drustvu nema opravdanje @torbica @valex Reply Retweet Favorite Kakva je ovo ljigava smradina, majko mila, pa ovo je neverovatno. Skini mu PR glazuru i dobiješ dnevnik RTS-a cirka 98. Mešanje u unutrašnje stvari? Jebem ti budalu glupu. Edited September 29, 201212 yr by Syme
September 29, 201212 yr Torbica nije gadljiv na mešanje u unutršnje stvari Srbije kada treba da se naplati honorar Zoran Torbica, direktor Centra za razvoj interneta bio je gost – predavač na novoj PR debati Instituta za održive zajednice (ISC) na kojoj je bilo reči o poboljšanju on line komunikacije organizacija građanskog društva. Debata je, ovog puta, bila namenjena predstavnicima programa koje podržava USAID Srbija i cilj je bio da se PR osoblju predstave brojni alati i tehnike koji će im omogućiti kvalitetniju upotrebu novih medija. http://www.iscserbia.org/serbian/news/news/article/zoran_torbica_na_pr_debati_isc.php
September 29, 201212 yr istok torbica torbica sonja torbica istok sisa istok sisa torbica sonja sisa torbica
September 29, 201212 yr Zoran Torbica@torbica.@bobomeal je gay, ja hetero i nemamo problem i nećemo paradu ponosa :-) Edited September 29, 201212 yr by Syme
September 30, 201212 yr Istok Pavlovic Ok, krenuo sam u čišćenje hejta. Dosta je bilo. Blokirao sam Dobrivoja i sve ljude koji su lajkovali njegov komentar. idite pa kačite mami na Wall da je plagijator, lopov itd. Ovde od sada samo 100% pozitivne energije i 0% tolerancije za hejt.2 hours ago · Like · 27samo veselo, samo veselo...