radisa Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Upoznao ljude koji misle da je Istok car...
Lezilebovich Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Nije to uopšte čudno, ima takvih jako puno.
pacey defender Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 (edited) #huoj2012Pratite, zaista vredi. Hrvatska PR elita se ne razlikuje mnogo od ovdašnje. PRovka Ankica Mamić koja radi za ubicu na mestu potpredsednika vlade i neke tajkune, misli da je "covek sam merilo svih stvari" i u predavanju na temu Etika i moral u PR praksi dodaje: "Nista nije apsolutno pozitivno ili negativno i moramo se ukljuciti u normiranje". Edited September 20, 2012 by pacey defender
pacey defender Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Aleksandra Kolaric @Alex_KolaricMamic zavrsila s Kantom...ja dodajem: Zvjezdano nebo nada mnom i moralni zakon u meni #huoj2012Collapse Reply Retweet Favorite Brate.
Lord_Byron Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 mali tribjuthttps://dl.dropbox.com/u/8974973/nd/nj/istok-torbica/index.html
Turnbull Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 (edited) Follow Zoran Torbica@torbicaNije za paradu u ovom momentu i na ovaj način! @USEmbassySerbia: @torbica je za#PayPal i Parada ponosa @OnlineDanas Reply Retweet Favorite 3:58 PM - 29 Sep 12 · Embed this Tweet Tweet text Image will appear as a link 2hMirjana Mimica @Mahlat@torbica Nije trenutak, nije trenutak.... E, sad je kasno...@USEmbassySerbia @OnlineDanasDetails Reply Retweet Favorite 2hU.S. Embassy SerbiaVerified @USEmbassySerbiaAko ste glasni za #PayPal budite i za ljudska prava. Uvek je pravi trenutak @torbica @OnlineDanasDetails Reply Retweeted Favorite 2hL.J. McHoneyman @lyooba@USEmbassySerbia @torbica #PayPal Dragi US of A,a,da li kod vas moze Meksikanac,Brazilac,Kinez ili who ever da se skoluje na maternjem?Details Reply Retweet Favorite 2hBoris Milićević @bobomealAjd, @torbica ako ti @USEmbassySerbia stavi PayPal i Pride u istu rečenicu znaš šta ti je činiti. :-)Details Reply Retweet Favorite 2hZoran Torbica @torbica@bobomeal Sočan :-*Details Reply Retweet Fa Edited September 29, 2012 by Syme
Ryan Franco Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Zoran Torbica @torbicaVerbalno nasilje je gore od fizičkog nasilja. Bolje me mlatni, nego da mi kenjaš.
Turnbull Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 (edited) 45] 45] Zoran Torbica @ torbica. @ USEmbassySerbia da li je vama jasno koliko se arogantno ponašate mešanjem u unutrašnje stvari Srbije? Hoćete da me bombardujete? 45] Follow Zoran Torbica@torbicaSamo bombardovanje? @USEmbassySerbia: smatramo da nasilje kao odgovor na postojanje razlicitosti u drustvu nema opravdanje @torbica @valex Reply Retweet Favorite Kakva je ovo ljigava smradina, majko mila, pa ovo je neverovatno. Skini mu PR glazuru i dobiješ dnevnik RTS-a cirka 98. Mešanje u unutrašnje stvari? Jebem ti budalu glupu. Edited September 29, 2012 by Syme
pacey defender Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Torbica nije gadljiv na mešanje u unutršnje stvari Srbije kada treba da se naplati honorar Zoran Torbica, direktor Centra za razvoj interneta bio je gost – predavač na novoj PR debati Instituta za održive zajednice (ISC) na kojoj je bilo reči o poboljšanju on line komunikacije organizacija građanskog društva. Debata je, ovog puta, bila namenjena predstavnicima programa koje podržava USAID Srbija i cilj je bio da se PR osoblju predstave brojni alati i tehnike koji će im omogućiti kvalitetniju upotrebu novih medija. http://www.iscserbia.org/serbian/news/news/article/zoran_torbica_na_pr_debati_isc.php
zema Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 istok torbica torbica sonja torbica istok sisa istok sisa torbica sonja sisa torbica
Turnbull Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 (edited) Zoran Torbica@torbica.@bobomeal je gay, ja hetero i nemamo problem i nećemo paradu ponosa :-) Edited September 29, 2012 by Syme
zema Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Istok Pavlovic Ok, krenuo sam u čišćenje hejta. Dosta je bilo. Blokirao sam Dobrivoja i sve ljude koji su lajkovali njegov komentar. idite pa kačite mami na Wall da je plagijator, lopov itd. Ovde od sada samo 100% pozitivne energije i 0% tolerancije za hejt.2 hours ago · Like · 27samo veselo, samo veselo...
Patty Lee Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 ne znam da li pripada ovom topicu, ali... procenite sami: ivan tokin - super
Recommended Posts