Turnbull Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Trebalo bi slikati Istoka kao bebu. Momentalni viral.
Joshua Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 nemojte mače zaboraviti, to vam je 10k klikova iz mesta.
Đipalo Junuz Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Podneo sam tužbu protiv osoba koje su postavile onaj sramni klip na YouTube, okaljali su ugled meni kao najuticajnijem blogeru u Srbiji.Iskreno želim da verujem da nije ozbiljan, stvarno želim da verujem... Možda je i ova kuknjava deo viralnosti?
gospa buba Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Odakle ti beba?ups, joj, da, problem ^_^trebalo je viralno da sachekam vishe klikova, ali avaj. brzi prsti donjeg srema
radisa Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Iskreno želim da verujem da nije ozbiljan, stvarno želim da verujem... Možda je i ova kuknjava deo viralnosti gluposti?
Joshua Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Istok Pavlović @istokŠto bi rekao @milan_tarot - Ne mogu baš na čelu da napišem "Ljudi, ložim vas".Expand Reply Retweet Favorite šali se čovek
Töölönlahti Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Istok Pavlović @istokŠto bi rekao @assück sa @ppp™-a, kako ono beše, treba da koristim italik?... verzija za nas koji ne znamo tog Milana Whatever.
nautilus Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 (edited) Iskreno želim da verujem da nije ozbiljan, stvarno želim da verujem... Možda je i ova kuknjava deo viralnosti?Ukoliko je magarac ozbiljan sa tuzbom red je da forumaski fiskali brane kopkilaha besplatno. Mada mislim da laze, tesko da je neko sastavio tuzbu i predao je sudu istog dana kada se pojavio video. Edited September 17, 2012 by nautilus
teacher Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 A možda je i baš obrnuto – plata mu je mizerna, tvituje po ceo dan i ima samo jedan slobodan dan…jer je TAKAV! Provalio sam tokom svog radnog veka razne ljude kojim se u nekim fazama rasta organizacije u kojoj rade pruži šansa da prisustvuju nekim treninzima i dobiju šansu da rade neke stvari koje su u tom trenutku way out of their league (u odnosu na poziciju i iskustvo, ne inteligenciju i sposobnost) i onda na pauzi recimo treninga na pitanje zašto deluju “malo” nezainteresovano odgovor je u glavnom tog tipa – “ja za ovaj viral da radim ovo i da tvitujem kad dođem kući, a živim sa matorcima, ne pada mi na pamet” i sl. pri tom rad nije neka fizikalija nego drkanje tastature i prilika da prikupiš neko vrlo skupi i retki viral. Takav stav prema tviteru i životu uopšte je ovde vrlo česta pojava, a u realnosti žanješ samo i isključivo ono što si posejao.
urkozamanje Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 ma normalno da se zajabava (sada). sad pokusava da iskoristi momenat, i da "zajase" neocekivanu priliku. no, se za'ebo oko bitne stvari. nesto k'o karleusina ideja da je svaka vrsta popularnosti dobra. ovim glupostima ce zauvek ostati medj rajom, i na njima moze da "pliva". no ce teze medju prave igrace. a najverovatnije stvarno tripuje NLP. master of puppets ovo ono. Btw, imate pravo 1 da pogodite ko je autor sledećeg carskog citata:ja mislio Varaga. al' on strogo vodi racuna o netetikeciji, upotrebio bi "poslovnije" izraze.
Moća Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 (edited) Istok moze da ga fafa malo!Copkillah Edited September 17, 2012 by Moća
nautilus Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 (edited) Laze Istok sto se tice tuzbe. U Prvom osnovnom sudu u seprembru nije predata nikakva tužba u kojoj je stranka Istok Pavlovic. Provjerio sam sad na sajtu. Edited September 18, 2012 by nautilus
morgana Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 kad si prije provjerio, svaka cast na trudu :)
Аврам Гојић Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Ovde se desilo sledece: Istok je pohisterisao zbog napada na njega i u nekom trenutku je svoju histeriju sublimirao u viral, ubedivsi sebe da je ovo od pocetka samo PR stunt. Nezrela i sujetna licnost sklona manipulacijama. Nadam se da nicija porodica ne zavisi od njegovog kapitala.
Recommended Posts