May 6, 20159 yr Ana Marija Popovic @AnaMarijaPop now2 minutes ago Želim da pohvalim @gomilanovic_m i @one2grow za pomoć koju pružaju mom ličnom razvoju, kao i razvoju karijere! Couching puno znači! kaučing :D
May 6, 20159 yr šta reći, ne kaučuju strane jezike... nego, jel ispraćena na forumu negde Nova Energija, hešteg i konferencija? nabasao na to slučajno na tuiteru i intenzivno mrzeo. ima svega, mladi lideri, 365ld, Varagić, Istok&Zorannah, lepe misli, #KangooJumps... evo npr: @NovaEnergija: "Ni ja, kao ni bilo ko drugi, ne želim da ustanem ujutru da bih radila nešto za šta nisam plaćena" @Zorannah #iskreno #NovaEnergija
May 6, 20159 yr kolko je plaćaju za prvo jutarnje sranje pitam se i ko to plaća majku mu da i ja nađem jednog
May 6, 20159 yr Neverovatno je to koliko je Zapad Todorovic stvaran lik. Ja sam mislio da preteruje sa onim njegovim smesnim engleskim jezikom, ali i to je pogodio.
May 7, 20159 yr vec dva dana citam o ovoj couching agenciji: kreativni haos, da li ste supermen, liderske sposobnosti, aktivirajte svoje potnecijale, upravljaj digitalno, kurs organizacije dogadjaja ... ukratko, mentalni teleshop. beskorisni proizvod po povoljnoj ceni.
May 7, 20159 yr a shto ne idu kojmoj sami u pravcu i smeru koji su sami odabrali nego im treba inzenjer koji razlikuje pojmove pravca i smera :D Neverovatno je to koliko je Zapad Todorovic stvaran lik. Ja sam mislio da preteruje sa onim njegovim smesnim engleskim jezikom, ali i to je pogodio. a zapada niko ne zove na te hashtagove? ne razimem zashto :lala: Edited May 7, 20159 yr by gospa buba
May 7, 20159 yr casting couch-ing, mislila je ona.... via TT Pa da, ova što joj se zahvaljuje je već spremila alatku. A mislili ste da znate kako se piše kaučing. Edited May 7, 20159 yr by JozoMujica
May 7, 20159 yr to je kreativnost u pisanju! ne treba robovati krutim normama! sigurno postoji kurs koji odobrava taj pravac.