Hella Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 pešićka nekom da je bot = ja nekom da je buržujčina
pacey defender Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Ana Marija Popovic @AnaMarijaPop now2 minutes ago Želim da pohvalim @gomilanovic_m i @one2grow za pomoć koju pružaju mom ličnom razvoju, kao i razvoju karijere! Couching puno znači! kaučing :D
malkin Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 šta reći, ne kaučuju strane jezike... nego, jel ispraćena na forumu negde Nova Energija, hešteg i konferencija? nabasao na to slučajno na tuiteru i intenzivno mrzeo. ima svega, mladi lideri, 365ld, Varagić, Istok&Zorannah, lepe misli, #KangooJumps... evo npr: @NovaEnergija: "Ni ja, kao ni bilo ko drugi, ne želim da ustanem ujutru da bih radila nešto za šta nisam plaćena" @Zorannah #iskreno #NovaEnergija
belch Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 kolko je plaćaju za prvo jutarnje sranje pitam se i ko to plaća majku mu da i ja nađem jednog
pacey defender Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Neverovatno je to koliko je Zapad Todorovic stvaran lik. Ja sam mislio da preteruje sa onim njegovim smesnim engleskim jezikom, ali i to je pogodio.
Takeshi Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 vec dva dana citam o ovoj couching agenciji: kreativni haos, da li ste supermen, liderske sposobnosti, aktivirajte svoje potnecijale, upravljaj digitalno, kurs organizacije dogadjaja ... ukratko, mentalni teleshop. beskorisni proizvod po povoljnoj ceni.
gospa buba Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 (edited) a shto ne idu kojmoj sami u pravcu i smeru koji su sami odabrali nego im treba inzenjer koji razlikuje pojmove pravca i smera :D Neverovatno je to koliko je Zapad Todorovic stvaran lik. Ja sam mislio da preteruje sa onim njegovim smesnim engleskim jezikom, ali i to je pogodio. a zapada niko ne zove na te hashtagove? ne razimem zashto :lala: Edited May 7, 2015 by gospa buba
JozoMujica Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 (edited) casting couch-ing, mislila je ona.... via TT Pa da, ova što joj se zahvaljuje je već spremila alatku. A mislili ste da znate kako se piše kaučing. Edited May 7, 2015 by JozoMujica
pacey defender Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 (edited) #coasching ma daaaaaj javi se, zapad! Edited May 7, 2015 by pacey defender
malkin Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 #coasching ma daaaaaj javi se, zapad! pejsi, ovo oni tebe zajebavaju
Takeshi Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 to je kreativnost u pisanju! ne treba robovati krutim normama! sigurno postoji kurs koji odobrava taj pravac.
pacey defender Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 ne treba robovati krutim! sigurno postoji kauč koji odobrava taj pravac.
Recommended Posts