reg Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Ovi mean tweetovi su super, cudi me da Kesic to nije stigao da iskopira.
ToniAdams Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Juhu, neko je najzad dao preko potrebne pare da se zaštiti Dinča od ljudi koji mu tvitnu da mu je šala šalo i Bojana Maljević od komentara tipa jebo bi te al pre 20 godina. EDIT: ima dakle ceo serijal jebote ocu da umrem kolko mi je neprijatno
Notorious Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 (edited) + 1 edit: mada za mene obično važi i ne prokomentariše Edited August 16, 2014 by Notorious
Аврам Гојић Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 gledajte i pamtite, drugovi. sve će to jednog dana doći na red.
Hella Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 amerikanci proteruju svoje neradnike u srbiju gde bi drugde http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/503605/Amerikanci-bi-dali-SVE-STO-IMAJU-da-mogu-da-zive-kao-Srbi
Aleksija Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 U Americi bi dali i platu i sve što imaju da mogu satima da sede i da ispijaju kafu ili čaj kao u Srbiji - kaže Skivali. i da pusu cigare i piju vinjacic, nego ne zna decko, nije bijo gde treba. ja najvise volim ove sastave o tome "kako stranci vide srbiju". ajvar, trofazna struja, gibanica - nego numemo mi da cenimo.
Indy Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 U Americi bi dali i platu i sve što imaju da mogu satima da sede i da ispijaju kafu ili čaj kao u Srbiji - kaže Skivali. Hahaha
maximus Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 takodje cenim da vas je svake godine za 30k najpametnijih manje
pacey defender Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Miloje Sekulic @milojesekulic 53m53 minutes agoSerbia Jutro je. Možemo da blejimo po tabloidima i pizdimo zbog "vesti" a možemo i da razmenjujemo pozitivu Na nama je #pozitiva #lepiprimeri
Lezilebovich Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 nemoguće je to stvarno misliti. ajde bogati, ko bi bez ironije napisao "razmenjujemo pozitivu" a da ima više od 13 godina.
Ariel Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Taj Miloje bi stvarno to napisao, trast mi. Ali više iz želje da pošalje sliku u svet, mada kada si stalno u tom fazonu to se na kraju zapati u mozgu pa ti dođe na isto.
Recommended Posts