August 16, 201410 yr Juhu, neko je najzad dao preko potrebne pare da se zaštiti Dinča od ljudi koji mu tvitnu da mu je šala šalo i Bojana Maljević od komentara tipa jebo bi te al pre 20 godina. EDIT: ima dakle ceo serijal jebote ocu da umrem kolko mi je neprijatno
August 16, 201410 yr + 1 edit: mada za mene obično važi i ne prokomentariše Edited August 16, 201410 yr by Notorious
October 18, 201410 yr amerikanci proteruju svoje neradnike u srbiju gde bi drugde http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/503605/Amerikanci-bi-dali-SVE-STO-IMAJU-da-mogu-da-zive-kao-Srbi
October 24, 201410 yr U Americi bi dali i platu i sve što imaju da mogu satima da sede i da ispijaju kafu ili čaj kao u Srbiji - kaže Skivali. i da pusu cigare i piju vinjacic, nego ne zna decko, nije bijo gde treba. ja najvise volim ove sastave o tome "kako stranci vide srbiju". ajvar, trofazna struja, gibanica - nego numemo mi da cenimo.
October 24, 201410 yr U Americi bi dali i platu i sve što imaju da mogu satima da sede i da ispijaju kafu ili čaj kao u Srbiji - kaže Skivali. Hahaha
November 5, 201410 yr Miloje Sekulic @milojesekulic 53m53 minutes agoSerbia Jutro je. Možemo da blejimo po tabloidima i pizdimo zbog "vesti" a možemo i da razmenjujemo pozitivu Na nama je #pozitiva #lepiprimeri
November 5, 201410 yr nemoguće je to stvarno misliti. ajde bogati, ko bi bez ironije napisao "razmenjujemo pozitivu" a da ima više od 13 godina.
November 5, 201410 yr Taj Miloje bi stvarno to napisao, trast mi. Ali više iz želje da pošalje sliku u svet, mada kada si stalno u tom fazonu to se na kraju zapati u mozgu pa ti dođe na isto.