Töölönlahti Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 A sad mi je spontano pala na pamet i prikladna fora - if she belongs to a castle, I hope it's...... Harrenhal. Kontam da bi lifestyle.westeros.travel bio najpozitivnije mesto na internetu. Craster's Keep is an ideal place to meet up with friends and exchange gifts!
Sestre Bronte Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 koja je ovo paralelna stvarnost, gde žive te mušmule, ovo mi ni avatar ne bi opisao
MancMellow Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 ahahahaahahahahahaDobro, tu je rec o najobicnijem neznanju cini mi se, zaista
Sestre Bronte Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 ma nije to neznanje, nego je pazarila kompas bez igle, a ubedili je da je prirodno talentovana i da joj igla ne treba
Venom Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Dobro, tu je rec o najobicnijem neznanju cini mi se, zaistaTo je i najveci deo problema. Njen ili njihov autoritet se sastoji u tome da su negde bili i nesto videli, pa sad hoce da objasne. To sto nista nisu naucili, ili ono sto jesu su naucili pogresno, je manje bitno.Nijedan francuz™.
MayDay Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 To je i najveci deo problema. Njen ili njihov autoritet se sastoji u tome da su negde bili i nesto videli, pa sad hoce da objasne. To sto nista nisu naucili, ili ono sto jesu su naucili pogresno, je manje bitno.Nijedan francuz™.Sto je najgore, taman tu negde je i Biljana Srbljanovic kad krene da drzi lekcije Srbima.
copkillah Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 (edited) Evo ga pravi Lifestyle Belgrade, Belgrade Raw Edited November 11, 2013 by copkillah
belch Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 (edited) kolko je dobro Zažmurite, zamislite, poverujte… Beograd! Edited November 11, 2013 by funk soul sister
Takeshi Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Evo ga pravi Lifestyle Belgrade, Belgrade Raw auuu, carski! :Hail:fotografije su stvarno odlicne, primetio sam i ranije tu ekipu.
Аврам Гојић Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 (edited) ne kapiram, jel ovo odgovor na projekat Ane Marije? isti je templejt.inace, jako volim fotke Belgrade Raw kolektiva, ali ih nisam gledao na netu pa ne znam kakav je ovo sajtcekaj, pa oni su stvarno napravili odgovor na projekat? koji jebeni bogovi :Hail:ovo mi vraca veru u ljude. briljantno, jebeno briljantno Edited November 11, 2013 by Marko M. Dabovic
Zavrzan Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 (edited) Edited November 11, 2013 by markomarko
Recommended Posts